La filla de Terelu Campos s’estrena a un programa del cor: “Vaig al psicòleg”

La filla de Terelu Campos s’ha estrenat com a col·laboradora de ‘Viva la vida’, el programa de tafaneries dels caps de setmana de Telecinco. Alejandra Rubio és un dels fitxatges de la cadena, que amplia la plantilla amb un altre membre de la família de María Teresa. La jove mai no havia aparegut a televisió fins fa unes setmanes, quan va donar la sorpresa en acudir a un plató per comentar ‘La isla de las tentaciones’.

Va cridar molt l’atenció veure la filla de Terelu a televisió, el que va suposar expectació… i moltes crítiques, ja que no és periodista ni experta en televisió. I d’aquí, a acudir a ‘Viva la vida’ per parlar de les novetats de ‘Supervivientes‘.

Ha compartit plató amb la seva mare, que és col·laboradora habitual del programa: “Per primer cop estic al costat en el qual la meva mare ha estat molt de temps”. No ha estat fàcil acostumar-se a la fama de la seva família, el que ha provocat que confessi que l’està ajudant una psicòloga: “Vaig al psicòleg i estic encantada. No és per res especial, simplement perquè està molt bé tenir algú objectiu que t’ajudi des de fora. Estic realment encantada”. 

Alejandra Rubio a 'Viva la vida'   Telecinco

Alejandra Rubio a ‘Viva la vida’ / Telecinco

“Pertànyer a una família coneguda no és fàcil a l’àmbit escolar perquè els nens parlen”, ha afegit. Tot, abans de negar tenir una relació amb Suso: “No tenim absolutament res. És un company de feina. Jo sé molt bé què tinc amb ell i és amistat”.  

Nou comentari