La filla de Terelu Campos: “Sento haver-te deixat sola durant el càncer”

Alejandra Rubio s’ha guanyat un lloc fix al plató de ‘Viva la vida’, el programa del cor dels caps de setmana a Telecinco. La filla de Terelu Campos és una més entre els col·laboradors i, com a tal, ha estat el seu torn de sincerar-se davant d’ells. En un al·legat molt sentimental, la jove s’ha mostrat transparent i ha reconegut davant de tots quins són els seus principals problemes.

El titular que més ha sorprès? Que destaqués que se sent molt culpable perquè considera que va deixar sola la seva mare durant el càncer de pit que va patir: “Em sento culpable d’haver deixat sola a la meva mare amb la seva malaltia. Només vaig pensar en mi. Hauria d’haver esperat a independitzar-me… Ho va passar molt malament. Amb 18 anys vaig dir adéu i no vaig permetre que ningú es fiqués en la meva vida”.

Després d’aquesta confessió, la seva mare trucava al programa per parlar en directe amb Alejandra: “No ha estat fàcil sentir a la meva filla dir el que ha dit. No li he de perdonar res perquè jo sempre vaig intentar mantenir-la al marge del que em passava. És el que més m’importa en aquest món i no volia que patís. Que ella no estigués a casa va ser millor per a mi perquè em va permetre dissimular menys”.

Alejandra Rubio plora a 'Viva la vida'   Telecinco

Alejandra Rubio plora a ‘Viva la vida’ / Telecinco

Unes paraules que donaven ales a Alejandra per seguir confessant coses: “Em costa molt expressar el que sento. La meva mare i jo mai no ens diem les coses, no ens hem assegut a parlar. Deixem que les coses passin i fem com si res no hagués passat. Li podria demanar perdó per mil coses. Sé que tinc un caràcter molt complicat i ella ho ha suportat”.

I d’aquí, a acomiadar-se públicament amb un “t’estimo” que va emocionar els seus companys. 

Nou comentari