El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Terelu Campos sorprèn en revelar què pensa sobre la fidelitat en la parella
  • CA

Terelu Campos ha estat la protagonista de l’última entrega de Ven a cenar conmigo. La filla de María Teresa ha deixat amb la boca oberta els seus companys en sincerar-se, com poques vegades havia fet, sobre què pensa sobre l’amor. La seva vida amorosa no ha estat molt estable i, de fet, l’últim que havia dit al respecte és que fa molt que està sola i que no troba a faltar estar en contacte amb homes. Què ha dit ara, doncs? Són unes declaracions sorprenents que tenen a veure amb la fidelitat

“Estic molt bé soltera i no vull tenir parella en aquests moments”, deia. Una de les companyes explicava que ho havia passat molt malament en assabentar-se que el xicot li havia posat les banyes, el que donava ales a Terelu a dir què pensa sobre aquest tema: “Jo us he de dir que no trencaria la relació per una infidelitat si sento que em compensa estar amb aquella persona. Si m’haguessin estat infidel a mi, hauria preferit que no m’ho digués. Preferiria no saber-ho. Per què carregar-ma una cosa que em permet ser feliç?”, reflexionava.

Els companys li deien que pensar així és acceptar que prefereixes viure en una mentida. Com responia Terelu? “En una relació m’importa més la lleialtat que la fidelitat. La gent confon aquestes dues coses, però jo tinc clar que prefereixo que em sigui lleial. Ara bé, simplement és un pensament i no he tingut l’oportunitat de que em passi i portar-ho a la pràctica”.

Terelu Campos se sincera a Cuatro
Terelu Campos se sincera a Cuatro

Unes paraules xocants que els altres comensals no acabaven d’entendre massa però que de ben segur que fan parlar molt en els pròxims programes de Sálvame.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa