El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Terelu Campos: “Estic viva i no tinc sexe”
  • CA

Terelu Campos i Jorge Javier s’han obert en canal l’un amb l’altre a la revista ‘Lecturas’. La filla de María Teresa Campos ha entrevistat el presentador de ‘Sálvame’ i moltes són les confessions que han deixat al descobert tots dos. Terelu ha trencat el seu silenci sobre la seva vida sexual mentre que el presentador, després de confessar que se sent “moltíssim millor que quan tenia 20 anys”, ha parlat alt i clar dels seus ritmes vitals.

“Jo voldria un company de ‘tu a la teva casa i jo a la meva’, de ‘no em fico al llit amb tu perquè no tinc ganes de sexe’. Un amic”, ha confessat davant un molt sorprès Jorge Javier, ja que ell es considera una persona molt activa: “No concebo la parella sense la passió. El sexe és una cosa que em manté viu”, ha afirmat.

Terelu Campos s’ha mantingut ferma en la seva posició i ha continuat defensant la seva postura enfront de Jorge Javier que ha titllat de “tragèdia” les seves paraules: “Estic viva i no tinc sexe”, ha continuat la filla de María Teresa Campos. “Em semblaria una tragèdia viure així. Quan és una elecció, no ho és. Mai et ficaràs al llit amb ningú ja?”, ha volgut saber Jorge Javier.

“No ho crec, no tinc aquesta curiositat”, ha sentenciat la germana de Carmen Borrego. Un al·legat al qual Jorge Javier ha posat fi amb una reflexió: “Jo no he perdut la curiositat, però amb els anys la capacitat de sorpresa cada vegada és més petita. No m’agrada, però ho accepto i ja no em fa mal”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa