Discussió èpica en directe: “Dictadora, creus que la televisió és teva”

Terelu Campos i Enrique del Pozo s'han dit de tot en una baralla a 'Viva la vida' que ha deixat en mal lloc a la tertuliana

Les germanes Campos estan al centre de l’huracà des que comencessin a barallar-se públicament. Això fa que cada cop que acudeixin a plató les envolti una gran expectació. Aquest dissabte, però, no s’han discutit entre elles sinó amb un altre company. Terelu Campos, concretament, s’ha acabat dient de tot amb Enrique del Pozo.

Terelu estava criticant l’entrevistada quan l’altre col·laborador etzibava: “No escupis cap a dalt. Doctrines no. En el vostre programa de les Campos heu tingut asseguts als personatges que ara dius que tenien mala relació. I ara ho critiques i t’estranyes? No m’interrompis, Terelu. Puc seguir? Jo decideixo quan segueixo i tu a mi no em dones ordres, me les dona la presentadora. Anem al gra, que potser no t’agrada escoltar certes coses”.

Ella no callava, però: “Si ara vols muntar un número i pujar al nostre carro, endavant. Però això que dius ara és molt antic. A més a més, que jo creia que tu et valies per tu mateix”. Una guerra que prosseguia amb encara més clatellades del seu company: “No et confonguis, amb mi no! El que passa és que a tu ningú no t’ha dit mai certes coses que en el seu moment sí que et diré. No em muntis aquí numerets, els numerets els fas amb la teva germana. He estat mesos defensant-vos mentre cap de vosaltres heu tingut un mínim d’empatia i consideració cap a mi. Doncs he decidit que s’ha acabat la lleialtat cap a vosaltres. Parlaré de vosaltres quan em doni la gana, a mi no m’agraden les teves dictadures. Et penses que la televisió és propietat teva”.

Terelu Campos, atacada en directe / Telecinco

Era llavors quan Terelu Campos s’aixecava indignada i suplicava que paressin els atacs cap a ella.

Comentaris

    No us fa vergonya publicar aquesta merda ? 29/08/2021 9:58 pm
    M'importa tres cagarros

Nou comentari