Telecinco investiga els seus col·laboradors: “Terelu no fa cas al confinament”

Terelu Campos està confinada a casa amb María Teresa Campos per prevenció. La mare forma part del col·lectiu de risc, per la qual cosa estan intentant no sortir de casa sota cap concepte per evitar un possible contagi. El programa que presenta la seva amiga María Patiño ha emès unes imatges aquest cap de setmana amb les quals es preguntava si realment està fent cas a les autoritats sanitàries. Per què? El dubte estava basat en un vídeo de Terelu en el qual sortia a aplaudir al balcó i es veia la seva casa plena de gent. Qui eren? Membres del seu servei domèstic.

Davant d’aquesta acusació, Terelu va trucar al programa per denunciar aquesta crítica gratuïta de part de la seva amiga Patiño. I així ho han informat en directe aquest diumenge. Un dels reporters li explicava a Patiño des de redacció: “S’ha posat en contacte molt enfadada demanant explicacions, que li donaran. Tot té una explicació. I hem de dir que ens ha dit que li han explicat, que ella no ho va veure. Sigui com sigui, ha trucat al programa molt disgustada perquè ahir ens preguntàvem si ella s’havia saltat o no el confinament. Va ser perquè a aquesta redacció han arribat unes imatges de Terelu sortint al balcó a aplaudir. Allà es veuen persones del seu personal domèstic i ens preguntàvem si poden estar treballant. O atenen una persona dependent o són internes i viuen amb Terelu. A ella li han explicat que vam posar en dubte que s’estigués saltant l’estat d’alarma. I sabem que estan complint la llei perquè viu amb ells”.

María Patiño a 'Socialité'   Telecinco

María Patiño a ‘Socialité’ / Telecinco

I María Patiño ha volgut justificar-se: “Terelu no s’ha saltat les normes de confinament. Imagino que ha estat la seva germana qui li ha explicat, espero que Carmen hagi vist el programa d’avui i li expliqui que l’estem defensant“. Una picabaralla que ha enfrontat dues amigues.

Nou comentari