El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Terelu Campos, en “xoc” en saber que presentaria un programa amb Patiño

Terelu Campos ha revelat com es va sentir quan li van fer l’oferta de presentar ‘Sálvame limón’ amb María Patiño. Ho ha escrit al seu blo de la revista ‘Lecturas’, on comença dient que “fa just una setmana que era a casa meva a la tarda arreglant-me per a anar a veure l’obra de Jorge Javier Vázquez, i vaig rebre una trucada important de telèfon. Era un dels directors de la Fábrica de la Tele, amb el qual mantinc una relació molt afectuosa des que vaig deixar de treballar a ‘Sálvame’”.

Seguidament, la filla de María Teresa Campos explica que “en aquesta trucada ens vam felicitar l’any, vam parlar de la família i de sobte em diu: ‘T’oferiré alguna cosa per enèsima vegada. Estic creuant els dits perquè no em diguis que no’. M’explica que volen fer canvis a ‘Sálvame limón’ i fer el programa d’una altra manera. M’explica: ‘Vull que presentis aquest espai amb María Patiño’”.

Terelu confessa que al principi es va quedar en ‘xoc’ i que li va dir que sí. “La proposta em va entusiasmar, però havia de consultar-ho amb la productora i el director de ‘Viva la vida’. No m’agrada saltar-me la jerarquia d’una empresa i el primer que vaig fer va ser trucar a Raúl Prieto, director del programa i amic meu. No em va posar cap problema, sinó tot el contrari: m’aconsella que ho miri i ho lligui bé”.

Terelu Campos | Telecinco
Terelu Campos | Telecinco

Alhora, explia com van continuar les converses: “La segona trucada va ser amb Juanra, director general de Cuarzo; amb Andrea, directora de continguts; i amb Ángeles, directora de producció. Tots s’alegren per mi i em parlen de la seva preocupació perquè marxi de ‘Viva la vida’, cosa que no faré. Això em fa sentir bé i em tranquil·litza, perquè em sento estimada, secundada. Sento que soc amiga d’ells perquè s’alegren de totes les coses bones que em passen. En aquest moment truco al director de la Fábrica de la Tele i accepto formalment la proposta”.

“Em comunica que ha de parlar amb María Patiño, però jo sabia que ella no diria que no. Al poc temps em diuen que María ha dit que està encantada que treballem juntes. Amb aquesta bona notícia vaig anar a l’estrena de Jorge, amb molta il·lusió i amb el secret guardat fins que les coses es fessin realitat”, conclou la també germana de Carmen Borrego.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa