El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Terelu Campos contra Edmundo: “Tinc proves que demostren que menteixes”
  • CA

Edmundo Arrocet segueix aprofitant-se de la ruptura amb María Teresa Campos per tenir tema de conversa en la seva participació a Secret Story. No comptava amb què Terelu Campos estaria present a plató durant l’última emissió, el que ha derivat en un enfrontament molt lleig en directe. Dos anys després de la separació, el còmic xilè assegura que res no va ser com la periodista ha explicat. Ha deixat María Teresa i les filles de mentideres, el que no agrada a Terelu: “Jo sé la veritat i estic d’acord amb tu, el millor seria deixar el tema. Tot això forma part del passat, però no som nosaltres les que hem tret a relluir el tema dos anys després. No veuràs cap entrevista meva en la que parli malament de tu perquè sóc la primera que dic que això és el pitjor que li pot passar a la meva mare”.

Edmundo es justifica i diu que si ha parlat ha estat per defensar-se, tot deixant clar que segueix mantenint que estan mentint pel que fa a la ruptura per Whatsapp: “A mi no em deixis de mentidera perquè no ho sóc. Tinc tota la conversa. Li vas enviar un missatge i ho vas fer perquè jo t’ho vaig demanar. Dius que no s’hauria d’haver parlat d’això públicament perquè era molt íntim? Doncs si ho he fet és perquè tu ho desmenties. No hi ha res millor que ser transparent davant del públic, així acabes amb els rumors”. Edmundo es mostrava molt enfadat: “Jo no la vaig deixar per Whatsapp i punt”.

Edmundo Arrocet i Terelu Campos s’enfronten en directe / Telecinco

Una conversa molt tensa en la que tots dos s’acusaven de mentir mútuament, el que ha acabat generant un embolic en l’audiència. Sigui com sigui, finalment tots dos acabaven posant-se d’acord en què el millor que poden fer és deixar de parlar de María Teresa i d’una separació traumàtica que va tenir lloc fa molt de temps.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa