Terelu Campos desmunta les paraules d’Olga Moreno: “Tinc testimonis de com van passar les coses”

“A mi les seves paraules i les seves llàgrimes no em commouen”, afirma la filla de María Teresa Campos

Terelu Campos ha reaccionat aquest diumenge des del programa ‘Viva la vida’, on col·labora cada cap de setmana, a l’entrevista especial realitzada dimecres passat a Telecinco per Olga Moreno, al programa ‘Ahora, Olga’. L’amiga íntima de Rocío Carrasco no s’ha pogut mossegar la llengua a l’hora d’opinar sobre les declaracions de la guanyadora de ‘Supervivientes 2021’: “A mi les seves paraules i les seves llàgrimes no em commouen”.

La tertuliana de ‘Viva la vida’ ha assegurat que Olga va mentir en diverses qüestions però s’ha centrat especialment en l’assumpte del casament de Rocío Carrasco amb Fidel Albiac i l’absència del seu fill David. Segons la gran de les Campos, en el que va passar “hi ha una clara premeditació”: “El mal aquí qui se’l va emportar va ser el nen”.

Segons Terelu, tot el que Olga relata que va succeir en el jutjat quan es van trobar amb Rocío Carrasco tampoc és cért: “No és veritat que les coses succeïssin com Olga diu, no és veritat que Rocío passés per davant del seu fill sense parlar-li i hi ha testimonis de com van passar realment les coses”.

Nou comentari