El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Terelu Campos: “Desitjo molt que Rocío Carrasco expliqui per què es va allunyar de la seva família”
  • CA

Terelu Campos ha parlat de Rocío Carrasco, i ho ha fet amb un post en el seu blog de la revista ‘Lecutras’. “Reconec que vaig gaudir moltíssim veient a Rocío serena i segura de si mateixa en aquella platja de Chipiona amb l’església de la Mare de Déu de Regla al fons”, diu la filla de María Teresa Campos en relació al tràiler de la segona temporada de la sèrie documental sobre la vida de Rocío Carrasco.

I explica Terelu: “Em va agradar, sobretot, escoltar-la sense por quan li van preguntar: ‘Creus que ha arribat el moment de parlar del teu oncle Amador? I dels teus oncles Gloria i José Antonio? I d’Ortega Cano i dels teus germans?’. Cada sí va tenir el seu matís, un pensament i una reflexió abans de pronunciar-lo. Tinc ganes d’estiu, però mai he desitjat tant que arribi la tardor”, ha afirmat.

Terelu afirma també que “desitjo amb totes les meves forces que Rocío expliqui en primera persona el que ha viscut, com s’ha sentit i per què va haver d’allunyar-se de la seva família”. A més, avisa: “Si Rocío estava ben documentada en la primera part de la docusèrie, no cregueu que ho estarà menys en la segona. Em dóna alegria que es conegui el motiu del distanciament i de com es carrega contra ella públicament”.

I també ha tingut paraules per Rosa Benito: “Ha dit al programa ‘Ya es mediodía’: “Espero que això no es converteixi en un maltractament mediàtic per a la família”. Jo em pregunto: alguna vegada algú d’aquesta família s’ha preguntat com ha pogut suportar Rocío Carrasco durant anys aquest maltractament mediàtic al qual ha estat sotmesa per part de tothom, inclosos ells?”, ha conclòs.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa