El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Terelu Campos, a l’ull de l’huracà: “És egocèntrica, supèrbia i es creu una diva”
  • CA

Terelu Campos és a l’ull de l’huracà des que aparegués un testimoni que assegurava haver-la vist insultant una parella per haver ocupat la taula d’un restaurant en la que acostuma a sopar ella. Ella ho ha negat, però els companys de Sálvame han aprofitat per ressaltar la seva vena més diva i supèrbia. Això no li ha fet gens de gràcia, tal com confessa en una columna de Lecturas molt sincera i contundent.

“Fa uns dies, algú va decidir difamar-me en un programa de televisió quan va dir que havia fet fora unes persones i que havia insultat el cambrer. Aquesta no és la meva manera de ser ni em passen aquestes coses pel cap. Malgrat tot, sembla que el tema va quedar aclarit després de passar-me quatre hores sentint que sóc una diva, una egocèntrica i una supèrbia. Ja estic molt cansada d’aquests adjectius amb els que no m’identifico ni de bon tros! El pitjor és quan ve d’algú que es fa dir el teu amic”, deixa caure.

La seva filla feia oficial la separació del xicot el passat cap de setmana, el que ha generat un terratrèmol mediàtic. Què en pensa Terelu? “Ara no hi ha la tranquil·litat que la teva filla tingui una estabilitat sentimental, comença la preocupació de la mare. Comença l’interès públic per saber amb qui surt, amb qui queda o a qui mira. Mai no opino sobre les parelles de la meva filla, com tampoc consentís que Alejandra opinés sobre les meves. Només vull que sigui feliç i que trobi una persona que la faci feliç”.

Terelu Campos a Viva la vida / Telecinco

Les crítiques a Terelu són una constant, així com els atacs que li dediquen els antics companys de Sálvame des que marxés a treballar a la competència. Jorge Javier ha intentat que torni moltes vegades, però sembla que de moment no hi haurà retrobament… i encara menys si donen veu a persones que la deixen verda sense proves ni arguments.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa