Terelu Campos: “Crec que hi ha un pacte de no agressió entre Ortega Cano i els Mohedano”

"Em 'diverteix' veure-la, una altra vegada, vestida de fúcsia a la televisió", diu de Rocío Carrasco

Continua la polèmica pels manuscrits que Rocío Carrasco hauria trobat després de la mort de la seva mare, Rocío Jurado, i que podrien veure la llum en la sèrie documental ‘En el nombre de Rocío’. I ara és Terelu Campos, íntima amiga de Rocío Carrasco, qui en parla en el seu blog de la revista ‘Lecturas’. “Tot va començar quan el meu company Kike Calleja en un ‘Deluxe’ diu que existeixen uns escrits i uns documents en els quals Rocío Jurado hauria dit diverses coses sobre la seva vida. Lògicament, se m’assenyala a mi amb el dit perquè Kike Calleja és íntim amic de Terelu Campos i és possible que li hagi dit jo“, comença recordant.

Seguidament, la filla de María Teresa Campos aclareix: “Doncs no, senyors, jo no li he pogut dir res al meu amic perquè respecte a aquest tema la meva única manifestació al programa ‘Viva la vida’ va ser: ‘Rocío Carrasco ha confirmat que existeix un diari, uns papers o el que sigui?”. Kike és, entre altres coses, periodista d’investigació i té fonts que ningú s’imaginaria, ni que jo mateixa sé perquè no m’ho ha volgut dir. És la seva feina i ho entenc”.

En aquest sentit, Terelu assegura: “A mi m’ha enxampat tot això de sorpresa. La realitat és que Rocío Carrasco ha confirmat que existeixen una sèrie de documents en els quals la seva mare parla i que no són només reflexions. Ella a ‘Sálvame’ va deixar molt clar que pot haver-hi documentació d’un altre tipus que pot ser també significativa. Tot això ha fet que la meva germana, Rocío Carrasco, hagi reaparegut a la televisió”.

Sobre la presència de la filla de Rocío Jurado a televisió, afegeix: “Em ‘diverteix’ veure-la, una altra vegada, vestida de fúcsia. No sé si aquest serà el seu segell d’identitat contínuament, perquè si és així me l’apuntaré per al regal del Dia de Reis”. I a continuació parla de la segona temporada de la docusèrie: “Sembla que la família de Rocío Carrasco s’ha posat bastant nerviosa. Em va agradar molt quan Rocío Carrasco va explicar que Ortega Cano va trucar a ‘Viva la vida’ per a canviar d’opinió i dir que el que havia dit respecte als escrits de Rocío Jurado era una broma. La frase que va dir Rocío va ser: ‘Això és que l’han cridat a l’ordre’. I això és una cosa que molts intuïm des de fa molt temps: que ningú es pot sortir dels cànons establerts en aquesta família mediàtica, controlada o dirigida, com tothom sap públicament…”.

Per a Terelu, “va ser un error d’Ortega Cano dir que el portaveu de tots seria José Antonio, el marit de Gloria. Crec que pot existir un pacte de no agressió entre Ortega i els Mohedano, però no entenc l’arrel d’aquest pacte. La veritat és que no ho entenc. Què ha passat en el passat que faci que en el present calgui tenir suposadament un pacte? Espero que la segona part de la docuserie ens aporti llum a tot això”.

Comentaris

    Ricard 01/09/2021 9:43 pm
    A la secció Gent d'aquest diari només es parla de paràsits castellans. Sembla que en aquesta secció la catalanitat embarranca.

Nou comentari