Terelu Campos, contagiada de coronavirus i molt espantada: “Ho he viscut amb terror”

La filla de María Teresa Campos revela que ha tingut Covid amb símptomes i que ha passat molta por

Terelu Campos ha trigat molt en confessar que ha tingut coronavirus. Molt espantada, la tertuliana ha acabat decidint-se a explicar el seu testimoni. Ho ha fet a la columna de Lecturas: “Avui, per fi, m’he decidit a compartir amb vosaltres una cosa que m’ha passat aquestes últimes setmanes… Em vaig contagiar de Covid. És molt difícil saber on, quan o qui ens ha pogut contagiar i, sobretot, a qui hem pogut contagiar nosaltres després sense voler”.

“Han passat 23 dies i us he de confessar que quan em van comunicar que era positiva em va entrar el pànic. Quina cara posaria! La infermera que em va fer la prova em va dir que era normal si em volia prendre un Lexatin. És natural que ens posem en un estat d’estrès i de por perquè t’envaeix la incertesa. No saps com reaccionarà el teu cos i si ho passaràs suaument o acabaràs a l’UCI d’un hospital”, reflexiona.

En un principi no tenia cap símptoma, però poc després la periodista va perdre l’olfacte absolutament: “És una sensació molt estranya perquè estàs congestionada i t’adones que no olores res. La teva vida es converteix en un ritual. Et lleves, et prens la temperatura, el control de la saturació i quan tot allò està bé i no tens febre, penses com passaràs la resta del dia. Qualsevol cosa anòmala que sents et fa sentir paüra i si la saturació baixa una mica et torna a envair el pànic“.

Terelu Campos a Viva la vida / Telecinco

El pitjor d’aquesta situació, segons Terelu? “Pensar que tot podia empitjorar i sentir-me sola. Vaig pensar que m’hagués donat tranquil·litat viure amb una parella. La inseguretat de la soledat en pensar que em podia passar alguna cosa ha estat bastant difícil per mi. No he parat de donar voltes al cap”.

Una confessió que acabava amb una petició: “Tots tenim ganes de sortir, de relacionar-nos i que tot acabi com abans millor. Però això no ens pot convertir en uns irresponsables. Em preocupen moltíssim les imatges que he vist del primer dia sense estat d’alarma. Són moltes les persones que estan vivint això amb terror, com ho he sentit jo”.

Nou comentari