El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Les germanes Campos, en guerra: “Terelu sempre ha estat molt antipàtica”
  • CA

Les germanes Campos no tenen una relació massa fluida. Carmen i Terelu Campos s’han discutit moltes vegades a televisió, el que és sinònim d’una situació familiar complicada que podria empitjorar després de l’entrevista d’Alejandra Rubio, la filla de Terelu, a la seva tieta Carmen. La jove l’entrevistava a Viva la vida i aprofitava l’oportunitat per fer-li preguntes enverinades que han derivat en titulars escandalosos.

Carmen començava amb unes declaracions pacificadores: “Mai no he sentit que María Teresa i Terelu m’hagin menyspreat per ser l’última en incorporar-me al món de la televisió. Mai no he sentit en la meva família cap tipus de menyspreu. Jo tinc una relació meravellosa amb la meva mare i amb la meva germana, tot és cosa de la gent de fora. Elles han estat més importants que jo en el món de la comunicació, per això, negar-ho seria absurd. Però jo fa molts anys que treballo també. No he estat més que elles, però tampoc menys. Considero que jo he estat la més criticada perquè sóc l’última que he arribat”.

Ha sentit gelosia de la seva germana? “Quan érem joves sí que sentia gelosia perquè tenia una figura increïble i era molt guapa, però era una gelosia sana. Hi ha coses de la meva germana que no m’agraden, igual que hi ha coses meves que a ella no li agraden. De fet, a mi em sembla que Terelu és molt antipàtica i m’ho ha semblat sempre. Et talla de cop i et deixa fatal. Ara bé, he après que aquesta és la seva manera de contestar”. Un defecte que reconeix que ella també té: “Quan et critiquen el mateix sempre, doncs és fàcil que saltis. Jo això m’ho he de controlar, però totes som susceptibles”. Carmen ha canviat molt en els últims anys i ho reconeix: “Jo era la menys dramàtica i la més divertida. Però hi ha hagut coses que m’han afectat i m’he convertit en algú que no era. En una època, tot el que feia estava malament… Hi ha hagut moments en els que m’he sentit molt sola“.

Carmen Borrego esclata - Telecinco
Carmen Borrego esclata / Telecinco

Des de Sálvame l’han criticat moltíssim, però Carmen no tanca la porta a tornar-hi: “M’interessaré si em fan una bona oferta i necessito treballar. Ara bé, és un programa molt difícil. Has de ser realista i has de saber que et criticaran tot. És complicat que torni, però hem d’avançar professionalment”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa