El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Filtren els missatges més durs de Terelu a la seva germana Carmen
  • CA

La guerra entre Terelu Campos i Carmen Borrego va a pitjor. Les germanes cada cop són més dures l’una amb l’altra, sense dissimular que han arribat a un punt sense retorn. La seva mare, la icònica presentadora María Teresa Campos, només fa que demanar que es perdonin i que deixin de criticar-se mútuament a la televisió. Elles, però, cada cop empitjoren més i més les coses. L’última filtració que s’ha fet al respecte? Uns missatges duríssims que hauria enviat Terelu a Carmen després de l’última discussió. La revista Semana ha parlat amb una font propera a les periodistes que confirma que la seva mala relació també està present fora de plató: “Terelu envia missatges a Carmen en els que deixa clar que la seva reconciliació és impossible avui dia. Aquests Whatsapps són realment durs i no conviden a un perdó proper, sinó que multipliquen la tensió entre elles”. Sembla clar que no tenen previst quedar per fer un cafè i parlar les coses amb calma, tenint en compte que Terelu hauria evidenciat el seu malestar d’una manera molt clara.

“Els missatges de Terelu reflecteixen que està molt enfadada amb Carmen i que no li perdona la seva actitud a Sálvame ni en el fet que ella hagi acceptat una feina a la que Terelu va renunciar precisament per ella. És incapaç de passar pàgina i oblidar el que ha passat aquests últims mesos”, afegeix. Tampoc no ajuda que la filla de Terelu insulti la tieta públicament en un plató de televisió: “És mala germana”, deia l’altre dia. Davant d’això, Carmen simplement diu que li sembla molt injust que la noia digui això d’ella.

Carmen i Terelu Campos - Europa Press
Carmen i Terelu Campos, en una foto d’arxiu / Europa Press

Carmen es trencava a plató fa un parell de dies, quan reconeixia que la situació la supera: “No puc més. Cada nit vaig a dormir preguntant-me què he fet… M’he pogut confondre, però les coses s’han de veure abans de ser jutjades. A vegades he vist coses i, igualment, he preferit esperar. Jo només vull treballar lliurement sense tenir la meva germana provocant-me. Prefereixo equivocar-me a tornar a tocar fons i sentir-me malament. No vull quedar-me sense autoestima i tornar a una situació de la que m’ha costat sortir”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa