El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Les germanes Campos, molt criticades per aparèixer en banyador a la portada d’una revista
  • CA

Terelu Campos i Carmen Borrego no viuen el millor moment en la seva relació. Les germanes estan enfrontades per culpa dels problemes de Carmen i la filla de Terelu, una enemistat que no fa gràcia a la tertuliana. Això no ha impedit, però, que les filles de María Teresa concedeixen una entrevista juntes a Lecturas. I no és un reportatge qualsevol, sinó que es tracta del seu primer posado en banyador.

Són conscients de la repercussió i les crítiques que poden rebre pel seu físic, però no els importa: “No només han d’aparèixer en banyador noies amb cossos de 10. Hi ha moltes dones com nosaltres que se sentiran identificades. Ens compararan i jo sortiré perjudicada, però m’és igual perquè no visc del meu cos”, reflexiona Carmen.

Terelu, que apareix en banyador per primer cop als 56 anys, reconeix que li fa vergonya mostrar-se amb tan poca roba: “Per mi, posar en banyador és com fer-ho en pilotes perquè em genera molta inseguretat. Ara bé, tot l’equip de la revista ens van donar suport i ens van fer sentir molt segures. Ens van dir tantes coses maques que al final et creus que estàs espectacular. I sí, al final hom ha de mostrar que el cos és molt imperfecte. Tinc la sensació que quan mostren aquestes imperfeccions ens apropem més a totes les dones que llegeixen la revista i en veure’t pensen que estan com tu”.

Com era d’esperar, la xarxa s’ha omplert de crítiques cap a les germanes Campos.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa