Guerra a la família Campos: les filles de María Teresa no es parlen des de fa setmanes

Carmen i Terelu estan enfrontades per uns problemes familiars que cada vegada estan més lluny de solucionar-se

S’està parlant molt dels problemes familiars en la família Campos. Les filles de María Teresa estan enfrontades des de fa setmanes per culpa de la mala relació entre Carmen i la filla de Terelu. Han intentat solucionar les diferències entre elles, però no fan més que discutir-se i empitjorar les coses quan coincideixen en el plató de Viva la vida cada cap de setmana. La principal conseqüència? La ruptura total de la relació entre Carmen i Terelu. Informalia ha pogut saber, de fet, que ni tan sols es parlen: “No hi ha comunicació entre elles. Han decidit posar distància, ja que Terelu creu que la germana està sent egoista i prefereix allunyar-se una mica”.

De fet, és el primer estiu que no coincideixen a la casa familiar de Màlaga. Terelu sí que hi ha anat, però Carmen ha preferit quedar-se a Madrid i fugir de la tensió. Un dels retrets que es fan té a veure amb el retorn de Carmen Borrego a Sálvame. Cal recordar que Terelu va marxar d’allà per culpa d’ella, ja que estava en contra de les crítiques que li dedicaven. Que Carmen hagi decidit perdonar-los no agrada a Terelu, que els va fer la creu per afavorir la germana.

Terelu Campos i Carmen Borrego, enfrontades a Viva la vida / Telecinco

Una persona molt propera a Terelu deixa clar que està enfadada amb la germana per deixar-se trepitjar pels col·laboradors de Sálvame: “No entén que la mateixa Carmen col·labori en una humiliació cap a ella. Li diu i li intenta fer entendre, però no ho aconsegueix”. Una situació molt complicada que empitjora dia rere dia i que separa les germanes més que mai.

Comentaris

    Albert Berrio 19/08/2021 4:40 pm
    Bravo! Gran notícia! Això sí que és periodisme de qualitat.
    Rocacorba 19/08/2021 8:58 pm
    Però, per la mort de Deu. Que es aquesta xafarderia ?. Qui son aquesta gent Pro a la gent normal, que travalla a CATALUNYA, s'en en refot, del tot el que puguin dir o no. Pro, de que viuen ?.Al pais, hi ha cinquante mil noies, catalanas, guapes, amb preparaciò i estudis, que els hi donarien dues mil voltes. Hi la joveneta, aquella, pro que es pensa ?.

Nou comentari