Empitjora la guerra a la família Campos: “Menteix i perjudica la mare”

Aquesta setmana ha sortit a la llum el testimoni de Gustavo, el xòfer i home de confiança de María Teresa Campos. La periodista és a l’ull de l’huracà des que el seu ex, Bigote Arrocet, la critiqués i deixés de mentidera públicament a Secret Story. Què ha dit ara el conductor que l’ha acompanyat durant més de 30 anys? Bàsicament l’ha volgut defensar, tot aportant una mica de pau en un moment molt complicat per a ella. Cal recordar que està sense feina, amb problemes econòmics greus i que les seves filles no es parlen des de fa temps. La família està enfrontada i sembla que la guerra no fa més que empitjorar, tenint en compte les darreres declaracions de Carmen Borrego. La petita de les Campos ha deixat verda la germana en una entrevista explosiva al Deluxe.

Tot començava amb unes paraules de Terelu a Viva la vida, el programa de Telecinco en el que col·labora. Allà assegurava que ella és l’única que ajuda la mare i deixava caure que la germana no estaria ajudant a què els ànims es calmessin. Carmen ha respost des de plató: “Aquí ningú és el bo o el dolent. Tinc una conversa pendent amb la meva germana, és clar. La comunicació entre nosaltres no està del tot tallada, però és cert que no estem tot el dia juntes com fèiem abans. Estic tranquil·la i m’és igual el que pensi Terelu. De fet, explicaré una cosa que potser no senta bé… La meva mare va passar una època complicada i la meva germana la va poder ajudar econòmicament perquè acabava de vendre un pis i tenia diners. Jo no vaig poder i crec que es refereix a això amb què només l’ajuda a ella. Vull que quedi clar que és mentida que jo no m’he interessat per la salut de la meva mare o que m’hagi desentès. El problema és que Terelu té una manera de gestionar les coses i jo una altra. Si diu que he deixat de banda la meva mare, està mentint”.

Carmen Borrego i Terelu Campos, juntes en una festa - Europa Press
Carmen Borrego i Terelu Campos, juntes en una foto d’arxiu / Europa Press

Carmen i Terelu no tenen la mateixa postura i, de fet, la petita deixa clar que no comparteix la manera d’actuar de la germana: “Crec que el seu missatge perjudica més a la nostra mare. Sembla que tinguem alguna cosa a ocultar, amb ella sempre dient que no vol que parlem de la família. Ella és la responsable que es digui que la meva mare està malalta i oculta a casa. La realitat és que la meva mare té l’edat que té i té els seus dies bons i els seus dies dolents”. És obvi que entre les germanes hi ha molt mal rotllo i que s’han distanciat, el que no ajuda a què la tensió es redueixi.

Nou comentari