El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Tertulianes de Telecinco denuncien ser víctimes d’assetjament: insults, amenaces i atacs físics
  • CA

Pocs dies després que Carmen Borrego confessés haver rebut amenaces, ara ha estat la seva germana qui reconeix haver patit el mateix. Terelu Campos ha explicat a Viva la vida que ambdues han rebut amenaces de mort, d’igual manera que també ha fet la seva mare: “Jo era coneixedora de l’infern pel qual ha passat la meva germana, però no ha estat l’única”.

“Fa uns anys vaig trobar-me a Màlaga amb una senyora que feia temps que assetjava la meva mare. Anàvem les dues juntes quan aquesta dona ens va atacar amb un esprai de pintura i a mi em va fer un cop a la boca quan vaig intentar defensar la meva mare, un cop que va fer que comencés a sagnar. Vaig haver d’anar a l’hospital i encara avui em noto la cicatriu a dins de la boca. El que més em va impactar és que ningú no va reaccionar, i això que hi havia molta gent al carrer”, lamenta.

Però no només això, i és que cada vegada que les veia les insultava: “A la meva mare li deia directament que l’obriria el cap i que la mataria”, ha revelat visiblement afectada.

Terelu Campos parla de l’assetjament que van patir durant anys / Telecinco

L’assetjadora s’havia obsessionat amb les Campos, el que generava “autèntic pànic” en elles: “Aquell episodi va durar molt de temps… La meva mare sempre tenia marcat el 112 quan sortia al carrer. Després vam saber que la dona tenia problemes mentals”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa