El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Acusen Terelu Campos de crear un desagradable incident en un bar: “Aquesta és la meva taula, fill de p…”
  • CA

Terelu Campos és una de les tertulianes de Telecinco més criticades. Sigui per un tema o per un altre, sempre fa parlar i no bé precisament. Sálvame té una croada contra ella des que els abandonés per marxar a la competència, una guerra que s’està evidenciant aquests últims dies quan no fan més que compartir notícies crítiques amb ella. L’última? Un testimoni que l’ha deixat completament verda en directe: “He coincidit amb ella en un bar de Màlaga i només diré que ha estat supèrbia, antipàtica i molt malparlada“.

Aquesta font assegurava que se la va trobar en un bar de platja el dia 12 d’agost, un baret en el que és molt habitual trobar-se les germanes Campos. Habitual del lloc, Terelu s’hauria enfadat de valent en veure que no quedava cap taula lliure quan va arribar. El testimoni deixava clar que la van veure enfurismada i que va dirigir-se com una autèntica fera a una persona que estava asseguda a la taula en la que ella acostuma a fer-ho: “Aquesta és la meva taula, fill de p..“, hauria etzibat sense pietat Terelu segons aquest testimoni.

Aquesta mateixa persona assegura que no és el primer cop que passa una cosa similar i que els veïns de Màlaga no estan gaire contents de veure les Campos per allà cada estiu: “Té fama de dolenta, d’arribar als restaurants i de fer fora a la gent de males maneres”.

Poc després era la pròpia Terelu Campos qui desmentia en directe que aquesta informació fos certa: “Vaig reservar dues taules, però el cambrer va oblidar la segona. Quan vaig arribar al restaurant es van adonar que s’havien equivocat i el cambrer, molt amablement, va demanar a uns comensals que marxessin perquè la taula estava reservada. Els clients van acceptar a canvi d’una invitació i la cosa no va anar a més“. Dues versions molt diferents d’una història de la que de ben segur que busquen més fonts per saber si realment Terelu va mostrar la seva cara menys amable.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa