El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’amistat secreta de Terelu Campos i la infanta Elena
  • CA

Terelu Campos va ser l’encarregada d’anunciar una de les exclusives dels últims anys, el compromís del príncep Felip i Letícia Ortiz. La seva mare va confiar-li la bomba de la qual s’havia assabentat perquè fos ella qui ho digués en directe, el que va donar-li molta repercussió. Des de llavors s’ha especulat molt amb la relació entre les Campos i la família reial. Tenen un top a dins? Mantenen una bona relació amb algun Borbó?

Doncs sembla que es tracta de la segona opció, ja que Terelu acaba de treure a la llum que, efectivament, manté una gran amistat amb la infanta Elena.

Infanta Elena Europa Press

Infanta Elena / Europa Press

Com van fer-se amigues? Ella mateixa ho ha explicat en alguna ocasió: “Jo havia quedat per sopar amb uns amics i vaig arribar mitja hora tard. A la taula del costat estava la Infanta i la vaig saludar. Em vaig quedar morta! Segur que va pensar que era una maleducada en veure’m arribar tard”.

Des de llavors, la presentadora hauria aconseguit seguir en contacte amb la germana gran del rei Felip. Així ho ha comentat a ‘Viva la vida’, on ha revelat que té relació amb la Infanta i els seus fills: “Per mi Felip és Felip, no Froilán. Si haguéssiu vist com aquest nen protegia el seu pare després de patir l’ictus… L’ajudava a aixecar-se cada vegada que es posava dempeus”. 

Terelu Campos a 'Viva la vida' Telecinco

Terelu Campos a ‘Viva la vida’ / Telecinco

“Jo he estat a casa de la Infanta i del seu ex, Jaime de Marichalar, en diverses ocasions. És per això que conec els seus fills“. Algunes fonts deixen caure que és amb Marichalar amb qui manté una bona relació, qui l’hauria introduït en el cercle de la Infanta. Serà veritat que mantenen són properes?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa