El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Terelu Campos mostra el seu suport a Anabel Pantoja: “Entenc que hagi decidit casar-se”
  • CA

Terelu Campos ha decidit donar un pas endavant i expressar el seu suport a Anabel Pantoja, després que aquesta decidís casar-se quan només feia dos dies que havia mort la seva àvia, Ana Martín, qui també era mare d’Isabel Pantoja i àvia de Kiko Rivera i Isa Pantoja. Terelu ho fa en un post del seu blog de la revista ‘Lecturas’ on comença dient que entén “el desassossec d’Anabel Pantoja, que porta tants mesos i tants anys preparant el seu casament”.

“La vida moltes vegades ens juga una mala passada. Tot el meu suport a Anabel i entenc que hagi decidit casar-se”, assegura seguidament la filla de María Teresa Campos. A més, Terelu es mostra convençuda que Anabel “ho ha fet amb el consens de la seva família, que és l’única cosa que li ha d’importar. El que pensem els altres no ha d’afectar a la seva decisió”.

Omar Sánchez i Anabel Pantoja | Europa Press
Omar Sánchez i Anabel Pantoja | Europa Press

I conclou finalment Terelu: “Espero que s’hagi casat tranquil·la, sabent que la seva família entenia que no tenia sentit suspendre aquest casament i que, d’altra banda, moltes altres persones s’haguessin alegrat si finalment no s’hagués celebrat”.

Però malgrat aquestes paraules de suport de Terelu, la polèmica està servida, i Anabel ha rebut centenar de crítiques a les xarxes on se l’acusa de prioritzar els diners al dolor per la mort de la seva àvia. Tot i així, Anabel i Omar Sánchez ja són matrimoni, gràcies a una bonica celebració a la platja a l’illa canària de La Graciosa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa