El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Discussió fortíssima en directe a ‘Las tentaciones’: “Ridícul i patètic”
  • CA

Isaac Torres Lobo està sent un dels grans protagonistes de La última tentación. El concursant ha estat infidel a Lucía després d’haver posat les banyes a Marina, el que torna a evidenciar la seva manca de compromís. Ell nega que aquesta sigui la causa, ja que segueix assegurant que s’entrega “al 100%” en les seves relacions. Aquestes paraules van fer molta gràcia a Sandra Barneda, que va deixar caure una sonora clatellada en directe: “Però quina por que fas, noi. Que tu t’entregues al 100%? Cadascú és com és… però, ostres, és per pensar-t’ho”. L’objectiu de la seva assistència a plató era que es justifiqués, però no ha aconseguit convèncer a la presentadora. Tampoc Nagore Robles s’ha mostrat satisfeta amb els seus arguments.

Que Lobo no s’hagi mostrat penedit d’haver traït la xicota amb Bela no ha agradat a Nagore, que llavors no entén per què no accepta la seva culpa: “Aquesta és la teva versió barata, la que ja vam veure quan vas trencar el cor a Marina. Tu dient-li a Lucía que no cauries… Li hauries d’haver dit que sabies que Bela era la teva temptació”.

Isaac Lobo es justifica i manté un enfrontament en directe amb Sandra Barneda i Nagore / Cuatro

El concursant no va caure i va seguir justificant-se. Com? Amb un atac cap a Nagore: “Quin discurs més bo i més ridícul! Creus que tinc premeditat amb qui cauré?”, deia ell. I Nagore etzibava: “Em parles tu de ser patètic i ridícul? Amb el comportament que has tingut amb la teva parella només 24 hores després de separar-te d’ella? M’ofego! Ets un ridícul, especialment després d’haver promès tantes coses”. Era llavors quan el noi reconeixia que ja no hi ha marxa enrere en la seva infidelitat: “El que he fet ja està fet i t’ho estic dient. Ho vaig fer perquè ho vaig sentir en aquell moment i no ho nego”.

Una discussió que evidencia que Isaac torna a ocupar el centre de la diana mediàtica, la que el persegueix també en aquesta segona edició del reality en la que participa. El barceloní és un dels concursants que més joc dona, el que fa que sigui un dels que més crítiques acapara. De moment el programa segueix emetent episodis, que tenen la seva relació -i banyes- a Lucía com un dels principals atractius.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa