El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
‘La última tentación’ acaba amb ruptures sonades i moltes llàgrimes
  • CA

La última tentación ha acabat aquest dimecres amb una gala molt intensa i plena de sorpreses. Els concursants havien de decidir si donaven una oportunitat a la parella o si creien que era millor trencar definitivament. La foguera final d’Andrea i Alberto ha estat una de les més dures. La infidelitat de la noia amb el Manuel ha acabat de trencar la confiança entre ells, el que demostraven les dures paraules que li dedicava: “Estàs buida per dins i no tens sentiments. Em penedeixo d’haver passat vuit mesos de la meva vida amb tu”. Ella, dolguda i indignada, marxava entre llàgrimes i sense parella.

Andrea i Roberto trenquen a la foguera final / Telecinco

Tampoc no ha tingut un final feliç el retrobament de Christofer i Fani. Ella va suplicar-li que li donés una altra oportunitat uns dies enrere, després d’embolicar-se i ser-li infidel una altra vegada. El noi, que va ser el gran patidor de la primera edició del reality, tornava a ser enganyat en directe. Fart i sense creure’s la declaració d’amor de la Fani, decidia marxar sense ella: “Has malbaratat una oportunitat d’or per demostrar que això era amor vertader. Ningú no t’ha posat una pistola al cap perquè t’emboliquessis amb ell i no m’has tingut cap mena de respecte. He de marxar sol perquè no puc més. Això podria haver estat maco, però no em crec que t’adonis ara que m’estimes després del que m’has tornat a fer”.

Christofer i Fani discuteixen en el retrobament / Telecinco

El desenllaç de Patri i Lester no ha tingut res a veure. Ella li va ser infidel, però el noi li va perdonar. De fet, la parella s’ha mostrat millor que mai i no feien més que dir que s’estimen i que aquesta experiència els ha demostrat que han de seguir junts. Una bona notícia enmig de les altres ruptures.

Patri i Lester decideixen seguir junts / Telecinco

I d’ells, a la foguera més esperada. Marina i Jesús havien de decidir si tornar junts en la que ha estat la foguera més maca i emotiva. Recordem que van anar junts a l’última edició de Las tentaciones, en la que van tallar perquè ella va ser-li infidel amb Isaac Lobo. Ara es retrobaven en una edició en la que, en principi, s’havien de dir de tot. La sorpresa era que no era així, ja que el retrobament ha suposat el retorn dels sentiments entre ells. En aquesta foguera final, Marina ha volgut deixar clar que s’ha adonat que Jesús és “l’únic amor” de la seva vida. El Jesús va aprofitar per deixar anar una declaració d’amor que va emocionar, fins i tot, a Sandra Barneda: “Vull que siguis la persona que em desperti i em faci petons cada dia, Marina. La meva vida és estar amb tu perquè ets la dona de la meva vida”.

Marina i Jesús tornen en una foguera molt emotiva / Telecinco

Un últim programa que ha estat líder d’audiència i al que seguirà un debat final el pròxim dilluns en el que els protagonistes es retrobaran després d’uns mesos i explicaran si han seguit junts o si hi ha hagut alguna novetat en les respectives relacions. Els teleespectadors de Telecinco ja demanen una altra edició, la que han confirmat que no trigarà en emetre’s.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa