El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El cosí de Felip VI abandona un ‘reality’ després d’enganyar la xicota
  • CA

Juan Alfonso Milán ha estat un dels personatges revelació de Pesadilla en el paraíso, el nou reality de Telecinco que ha donat l’oportunitat al cosí de Felip VI per començar a fer-se un nom mediàticament parlant. El model ha protagonitzat campanyes de moda d’algunes de les marques més prestigioses, però mai no s’havia parlat sobre ell a la premsa rosa espanyola. Aquesta setmana acapara diversos titulars pel seu abandonament, el que sorprenia els teleespectadors en l’última gala. Ha estat en el debat d’aquest diumenge que ha explicat el motiu de la seva marxa.

El noi estava nominat, però no va voler arriscar-se a la salvació i va demanar a la direcció que el permetessin marxar voluntàriament abans de conèixer el resultat de les votacions. I per què? El problema té a veure amb la seva vida sentimental, la que ha quedat en entredit després d’aquesta participació després que la seva xicota entrés a la casa per trencar amb ell en directe. Paloma González li va confessar que s’havia assabentat de certes informacions sobre ell, a qui hauria perdut la confiança. Ara ha estat ell qui ha reconegut haver-la enganyat.

“Vaig ficar la pota. És cert que vaig flirtejar amb una noia a través de missatges mentre estava amb ella. No vaig arribar a anar al llit amb ella, però la noia va aprofitar que estava a televisió per ficar merda i engreixar una cosa que no va anar a més. Paloma va creure’s que l’havia enganyat i ara sé que li costarà tornar a creure’m perquè he perdut la seva confiança. Sé que l’he fet grossa i no he estat a l’atura aquest últim any. He sortit del reality per demostrar-li el meu amor”, ha revelat.

Juan Alfonso Milán reconeix que ha ficat la pota en haver mentit i enganyat la nòvia

El model reconeix que ha estat “un estúpid“: “En entrar a concursar em vaig adonar que he ficat la pot i crec que abandonar el reality ha estat la millor decisió. Li vaig ocultar que entraria en el programa, vaig ser un nen i vaig preferir amagar-me perquè tenia por a la seva reacció. Aquella va ser una altra ximpleria meva. No he estat un home“. I continua: “Ara em tocarà lluitar, fotre’m i ser l’home que ella vol. Paloma està disposada a parlar, veure’m i a donar-me una altra oportunitat. S’ha de veure, però”, ha explicat en una intervenció que ha servit perquè la gent entengués què havia passat.

Més notícies
Primeres paraules de Kiko Rivera des de l'hospital - Europa Press
Primeres paraules de Kiko Rivera des de l’hospital
Notícia: Primeres paraules de Kiko Rivera des de l’hospital
Comparteix
El cantant ha reconegut que aquest ha estat l'ensurt més gran de la seva vida i que estava convençut que moriria
Expliquen com li va donar l'ictus a Kiko Rivera - Europa Press
Donen més detalls de l’ictus de Kiko Rivera: “Mitja cara paralitzada”
Notícia: Donen més detalls de l’ictus de Kiko Rivera: “Mitja cara paralitzada”
Comparteix
La família del DJ ha explicat com va passar i com es troba després de 24 hores ingressat
Clara Chía, la nòvia de Gerard Piqué, travessa un mal moment - Europa Press
Clara Chía, en el seu pitjor moment: “No vol sortir de casa”
Notícia: Clara Chía, en el seu pitjor moment: “No vol sortir de casa”
Comparteix
La nòvia de Gerard Piqué no estaria gestionant bé la fama, tal com confirmen fonts properes que asseguren que està "destrossada i sobrepassada"
Leonardo DiCaprio, enxampat a Barcelona amb cinc noies - Europa Press
Leonardo DiCaprio, de festa per Barcelona en un iot de luxe amb cinc noies
Notícia: Leonardo DiCaprio, de festa per Barcelona en un iot de luxe amb cinc noies
Comparteix
L'exitós actor de Hollywood podria haver estat infidel a Gigi Hadid amb una íntima amiga de Clara Chía, la nova nòvia de Gerard Piqué

Comparteix

Icona de pantalla completa