El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Telecinco trenca el contracte amb María Teresa Campos: “Està enfadada i gelosa de la feina de les filles”
  • CA

I, finalment, ha arribat el dia que María Teresa Campos no esperava viure: el trencament del contracte amb Telecinco. La cadena ha decidit no renovar el llarg acord que mantenia amb la presentadora, després d’uns mesos sense donar-li feina. Ens trobem davant del final de la trajectòria televisiva de Campos, el que la tindria completament destrossada.

 

Així ho explica ‘El Español‘, que s’hauria posat en contacte amb fonts properes a la periodista que han confirmat que “no està bé“. Ja feia temps que s’especulava amb aquest final, però això no hauria impedit que li faci mal: “Ella es veia capaç de seguir en la professió”. 

 

 

Ara hauria començat a assumir que Mediaset no vol comptar més amb ella, encara que hauria optat per mantenir silenci al respecte. El seu present és més incert que mai, i és que no té cap projecte a la vista. A més a més, s’hi ha de sumar el mal moment que passa la seva marca de sabates; que faria uns mesos que no té vendes ni col·laboracions amb centres comercials. Què farà ara? A què es dedicarà? És aquest l’inici de la seva jubilació?

 

El que pitjor portaria, segons el mitjà, és que les filles treballin a ‘Sálvame’: “No porta bé veure les filles cada tarda a televisió mentre ella està a casa”. Gelosia? En part, potser, encara que no estaria contenta perquè volia un futur millor per a elles: “Sap que els hi va tot relativament bé, però pateix per elles. Voldria veure Carmen dirigint i a Terelu presentant”. 

 

María Teresa Campos i Terelu Campos
María Teresa Campos i Terelu Campos | Europa Press

 

De fet, sembla que hauria volgut negociar amb la cadena perquè una de les filles heretés les condicions del seu contracte ja expirat. No ha transcendit si ho ha aconseguit o no, però el que està clar és que ha de fer un pensament per veure com omple la seva rutina. La veurem a una cadena de la competència? Canviarà a la ràdio? O es dedicarà a descansar? 

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa