Una reportera catalana, amenaçada per un famós en directe: “Em volia agredir”

Laura Roigé s'ha posat a plorar en directe després d'una escena molt violenta i desagradable

Ser reporter de Sálvame o Socialité té els seus riscos. Aquest diumenge, una de les treballadores del programa del cor presentat per María Patiño ha estat agredida en directe. Parlem de Laura Roigé, una reportera de Manresa a qui enviaven fins a la casa de Maite Galdeano (exconcursant de Gran Hermano) per entrevistar-la quan sortís al carrer. El problema? Que en aquell moment l’acompanya la seva parella, Remi, un francès que mostrava la seva cara més violenta davant la càmera.

Però què passava? Telecinco gravava una situació molt desagradable en la qual l’home es mostrava fora de si. Molt nerviós i enfadat, començava a insultar i amenaçar la reportera per haver-los perseguit fins allà. La parella de Maite Galdeano arribava, fins i tot, a intentar agredir la reportera catalana. Aquesta, molt espantada, acabava marxant amb llàgrimes als ulls. Poc després explicava què acabava de passar en directe: “L’actitud de Remi ha estat una vergonya. S’ha posat a insultar-nos i li ha faltat molt poc per arribar a les mans. Ha estat una situació molt violenta… En aquell moment hem aguantat les formes, però després acabes enfonsant-te pels nervis perquè t’adones que estàs parlant amb una persona que no està en la teva mateixa freqüència”.

“S’ha posat a cridar i m’ha dit que si la seva imatge sortia a televisió, em vindria a buscar. També m’ha insultat de manera racista, dient-me espanyola i aixecant-me la mà. Se m’encarava i se’m tirava a sobre”, afegia la catalana.

Maite Galdeano truca en directe per demanar perdó per l’actitud de la seva parella / Telecinco

Un cop a plató, Maite Galdeano trucava en directe per demanar perdó pel comportament de la seva parella. Assegurava que no era el primer cop que el veia així, per la qual cosa havia decidit trencar la relació: “L’he fet fora de casa, no puc suportar una persona així”. Un autèntic serial que promet noves entregues en els següents programes de Sálvame.

Nou comentari