El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Telecinco fulmina ‘Sálvame Tomate’ i aposta per una sèrie turca
  • CA

Telecinco no vol que Antena 3 li passi per davant en relació a l’audiència i per això ha decidit fer una prova. Segons publica la revista ‘Semana’, la cadena privada escurçarà el seu programa estrella, ‘Sálvame’, i eliminarà la seva última hora, coneguda com ‘el tomate’ i col·locarà en el seu lloc una nova sèrie de procedència turca. Un segell de qualitat que ja atrapa a milions de persones a tot el món i que ara podrien tenir una cita a la cadena de Mediaset.

Segons la mateixa revista, Telecinco ha hagut de moure fitxa en veure com el seu públic ha anat fixant-se cada vegada més en la proposta de la seva competència, especialment en Antena 3, seduïts per la trama de ‘Tierra Amarga’. És per això que ha decidit fulminar de la seva graella a ‘Sálvame Tomate’ i posar en el seu lloc la comèdia romàntica turca ‘Amor a segunda vista’.

Kiko Hernández fent la croqueta a Sálvame | Telecinco
Kiko Hernández fent la croqueta a Sálvame | Telecinco

De moment, però, Telecinco només farà una prova i aquesta substitució es produirà el divendres 15 d’octubre. D’aquesta manera, a partir de les 20 hores del proper divendres, Telecinco donarà per finalitzat ‘Sálvame’ sense arribar a anunciar la part final coneguda com a ‘tomate’ i tractarà d’enganxar al públic amb aquesta nova història que ja està generant adeptes a tot el món.

Una cita en la qual es mesurarà l’èxit d’aquesta nova proposta de ficció que, en paraules de la presentadora Carlota Corredera, és tot un “fenomen internacional”, que ja va triomfar quan s’emetia a Divinity.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa