Telecinco sorprèn amb classes de català en directe

Han ofert una petita lliçó de català a Miriam Saavedra, que ha après a saludar i el nom d'alguns plats típics

Miriam Saavedra és la nova concursant de Sola, el reality de Mediaset que tanca una col·laboradora de la cadena en una casa completament aïllada. La cridanera i controvertida presentadora peruana va sortir a la fama a Espanya gràcies a la seva relació amb Carlos Lozano, amb qui ara no es porta gens bé. S’ha guanyat un lloc i ha participat en diversos concursos de la casa. Aquest, però, la converteix en l’única protagonista. 

Tancada i sense cap companyia, la direcció la sotmet a diverses proves també com a mètode de divertiment. L’últim? Pagar-li una classe de català online. Això ha permès que la veiem practicar algunes de les salutacions més bàsiques, el que ha agraït perquè assegura que és una enamorada de Catalunya. 

Per tal d’aprendre una miqueta, ha rebut una classe d’una noia veneçolana que està estudiant per ser professora de català. Sorprèn, però, que hagin escollit una noia de fora i no un dels molts catalans que treballen a la casa… Sigui com sigui, gràcies a aquesta lliçó ha après a dir “Bon dia”, “Bona tarda”, “Bona nit” o “Hola, com va”. Ho ha anat repetint amb més o menys encert, així com el nom d’alguns plats típics de la nostra gastronomia: “Pa amb tomàquet, panellets, escudella o llonganissa”. 

Miriam Saavedra fa classes de català   Telecinco

Fes-hi clic per veure el vídeo / Telecinco

El seu resum després de la petita classe? Que el català li recorda molt al francès: “M’encanta”. Caldrà veure si continua aprenent l’idioma o si tot es queda en una petita aproximació. 

Nou comentari