El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Telecinco castiga Bertín Osborne: li treuen el programa dos mesos després de començar
  • CA

Telecinco i Bertín Osborne segueixen en una relació d’amor-odi. La cadena va contractar-lo perquè es posés al capdavant d’un programa d’entrevistes que faria les delícies dels teleespectadors més tafaners perquè mostraria les cases dels convidats. La primera temporada va tenir un èxit aclaparador, però des de llavors que l’audiència ha anat minvant. El principal problema, segurament, ha estat que molts dels famosos que hi han participat no han volgut ensenyar els seus pisos, amb la qual cosa al final es va optar per llogar una casa a Marbella que faria d’escenari neutre.

 

Aquesta decisió no va agradar gaire, encara que la quota de pantalla no va baixar perillosament. Sempre s’han mantingut en uns números bastant lineals però insuficients per a Telecinco. No obstant això, van decidir tornar a confiar en el cantant i van signar una nova temporada que va començar a emetre’s fa un mes i mig. 

 

Bertín Osborne
 | Telecinco

 

Des de llavors han mantingut una mitjana fluixeta d’audiència, amb un 12,2% de share que suposa el més baix que ha fet el programa des que comencés a emetre’s. Potser això ha motivat l’última decisió de la cadena: retirar el programa encara que tenen més programes gravats. Només n’han emès sis entrevistes, però sembla que ja n’han tingut prou…

 

No han enumerat quins són els motius, simplement han anunciat que en el seu lloc tornaran a instaurar a la graella el ‘Volverte a ver‘ de Carlos Sobera. Aquest divendres es produirà ja el canvi, amb la qual cosa el presentador torna al prime time tres mesos després de l’última emissió del programa. Aquell dia va acomiadar la temporada amb un bon 15,3% de quota de pantalla que el va portar a liderar la nit, un gest que esperen que es repeteixi aquesta setmana. Això sí, el 2019 no serà tan fàcil. I és que competirà directament contra ‘Tu cara me suena’, que emetrà un especial en el qual rememoraran les millors actuacions de la setena edició.

 

Carlos Sobera a 'Volverte a ver'
Carlos Sobera a ‘Volverte a ver’ | Telecinco

 

Aquest canvi sobtat ha sorprès molt als teleespectadors, que no han tingut temps d’acomiadar-se de Bertín. El programa de retrobaments de Sobera espera treure a la llum la vena més sentimental de l’audiència, que es queda amb les ganes de veure l’esperada entrevista de Bertín a Jorge Javier Vázquez. Quan l’emetran? No es cansarà el cantant de que la cadena jugui amb ell d’aquesta manera? Quantes vegades han tret i tornat a emetre ‘Mi casa es la tuya’? 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa