Telecinco fa befa de la trobada de Torra i Puigdemont a Berlín

"Un president de la Generalitat va a veure a un altre president de la Generalitat", comença el vídeo elaborat per 'El Programa de Ana Rosa'
Quim Torra i Carles Puigdemont a Berlín

 

'El Programa de Ana Rosa', de Telecinco, ha fet befa aquest dimecres al matí de la visita a Berlín del president de la Generalitat, Quim Torra, al president a l'exili, Carles Puigdemont. En un vídeo, Telecinco explica: "Un president de la Generalitat va a veure a un altre president de la Generalitat. El lloc? Doncs amb tant de país no queda gaire clar...", i en aquest moment punxen una imatge on es veu com Torra s'equivoca durant la roda de premsa i diu que estan a Brussel·les, i no a Berlín. "Aclarit que és a Berlín, retrocedim una mica. Primer contacte entre presidents segellat amb una forta i llarga encaixada de mans. I quan diem fort és fort... Perquè fins i tot Puigdemont necessita sacsejar el braç. Fetes les salutacions inicials arriben les felicitacions, tot i que no totes..." En relació al fet que Mariano Rajoy no ha felicitat encara Quim Torra. "I cap a Rajoy va dirigida l'oferta principal d'aquesta roda de premsa, repetida en anglès i català, i demanen que aquest diàleg sigui en persona. I tot i que tots dos es van intercanviant el paper de presidents en la llum i l'ombra, Puigdemont assegura que Torra té plena capacitat decisiva". I conclou el vídeo: "De moment, la imatge és aquesta: Torra tocat pel dit de Puigdemont a Berlín presentant els seus respectes a l'expresident". 

Comentaris
John Smith
És de manual. Ara engegaran el seu ventilador de bajanades, per tapar el ridícul monumental que acaben de fer a Bèlgica. Ni cas.
Boletaire
Aquesta Ana Rosa si que fa verdadera pena amb totes les animalades que arriba a dir.
aviat aquesta tele no es veurà a catalunya
Josep el rebel
Fins a quan hem de suportar la invasió de les tv espanyoles, que castellanitzen,espanyolitzen,adoctrinen,etc.
Ramonet de Salou
-Ana Rosa, en que cadena sale tu programa? -En Telecinco -Por el culo te la hinco!.
clops
QUE RIGUIN QUE RIGUIN, QUE NOSALTRES ANEM FENT VIA JEJEJ..
Con el nuevo payaso, han cambiado el chiste.
Han pasado de, saben aquel, "nosaltres marxem" , a saben aquel " nosaltres anem fent via". Son tan inocentes; los engañabobos los engañan con tanta facilidad; pero si así están felices, eso es lo importante.
Fat Boy
Doncs la Merkel amb una telefonada en va tenir prou per posar de genolls a gobierno i oposicion per canviar la intocable constitucio. Allo si que va ser un "ordeno y mando que se haga pronto".
Aveura es grasiós
Dons, u ca pasa, dons, es que as nasasita, dons una miqueta d'intel·liyensia para antandra, dons, i a sobra da tot, dons no aveura astudiat a l'escola catalana, dons

envia el comentari