Tania Llasera mostra les seqüeles de perdre pes bruscament

Tania Llasera és una de les referents del body positive entre les presentadores espanyoles. Sempre ha parlat sense vergonya dels augments i pèrdues de pes que ha experimentat des que va convertir-se en mare el 2016: “Vaig engreixar-me 36 kg amb Pepe i, encara que no els vaig perdre tots, vaig pujar 11 quan va néixer Lucía”.

Ara ha aconseguit perdre’n 10 gràcies al dejuni intermitent, però no tot són avantatges. De fet, aquest matí ha publicat un parell de fotografies en les quals mostra que la pell pateix les conseqüències d’aquests canvis de pes tan bruscos: “Les coses com són… sempre. Conseqüències de perdre pes, em cau el coll. Fi. S’accepta amb felicitat. 41 anys. Transparència a la xarxa. Atac de sinceritat”.

 

 

Té la pell del sotabarba més elàstica i caiguda, però això no li preocupa. Sempre intenta que els seguidors i seguidores es quedin amb la idea que el més important és tenir salut: “No em mesuro ni em peso. Tinc salut i un cos que em sosté cada dia. Vull viure la vida i gaudir-la, agafar cada moment amb les dues mans. Si no m’assec en la teva cara no sé per què t’interessa el meu pes”.

 

 

Molts dels seus fans han aplaudit aquesta última publicació i han agraït que sigui transparent també amb els inconvenients de la pèrdua de pes. Alguns, a més a més, li han recomanat alguns remeis casolans per recuperar l’elasticitat de la pell. 

Nou comentari