Tania Llasera obre les portes de casa i mostra una decoració moderna i caòtica

La presentadora ha fet les delícies dels seguidors en ensenyar com és el seu pis per dins

Són molts els famosos que van aprofitar el confinament per redecorar les seves cases. Passar-hi tant de temps els va fer adonar que podien dur a terme algunes millores, el que alguns d’ells han acabat fent. Aquest és el cas de Tania Llasera, la presentadora de La Voz o Real mom. L’eixerida bilbaïna assegura que passar tant de temps a casa l’ha convertit en una seguidora de Marie Kondo, la japonesa coneguda pel minimalisme i l’ordre extrem a les cases.

Tania ha volgut seguir el seu exemple i ha començat a ordenar i llençar coses antigues: “No sé si es nota, però he ordenat gairebé tot”, escriu acompanyant un parell de fotografies de l’abans i el després de l’habitació.

Això ha permès que els seus seguidors vegin com té decorada la casa, per una altra banda. Amb el terra de parquet, coixins de colors llampants, un gran armari en blanc llis i un quadre de fusta com a capçal.

A més a més, també ha volgut treure pit de menjador. Aquest és un dels espais més amples de la casa, segons ha explicat. Parts de color blanc i algunes bigues visibles, així com un sofà immens ple de coixins i una gran vidriera que ha entusiasmat als seus seguidors.

Una decoració moderna i caòtica alhora que ha volgut compartir amb els seus fans, que han omplert les publicacions d’aplaudiments. Els més tafaners han pogut veure com és la casa de la presentadora, una transparència que sempre és sinònim d’èxit i repercussió a la xarxa.

Nou comentari