El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Tania Llasera, indignada per una publicitat transfòba
  • CA

La presentadora de televisió Tania Llasera mai no s’ha tallat un pèl a l’hora de manifestar les seves opinions. Natural i extravertida també a la xarxa, aquest dilluns ha tornat a manifestar el seu enuig públicament en un post molt comentat. Estava fent un passeig pel centre de Madrid amb la seva filla quan, de sobte, es trobava amb un dels polèmics busos amb missatges contra la llei trans.

“Mireu la segona foto i sabreu què m’enfada. La primera foto és de la meva filla mentre corre feliç, tot mirant la seva ombra de nena lliure. A vegades penso, perquè tinc sort, que tampoc ens queda tant (en la lluita feminista)… I després veig una cosa així com aquest autobús en un 8-M o una conversa sobre dones tan baixa com la dels Goya d’aquest any i em fa estar de mala hòstia…”, reconeix la tertuliana. En la segona imatge apareix un d’aquests busos, amb el missatge: “Els nens tenen penis, les nenes tenen vulva. Que no t’enganyin! Si neixes home, ets home. Si neixes dona, seguiràs sent-ho”.

Tania Llasera publica una foto del polèmic autobús / Instagram

I acaba amb un clam: “I llavors entenc que ens queda molt perquè tots i totes puguem viure en llibertat de ser qui vulguem ser, per educar en respecte i amb dignitat a tots i totes per igual, perquè les nenes puguin convertir-se en dones sense por i sense sentir-se menys que ningú. Tots i totes som humans amb dret a ser feliços, tots, totes i todes. Fem cadascú el que pugui per aportar a la seva manera en la llibertat de tots”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa