La Fábrica Nacional de Moneda y Timbre va deixar tothom bocabadat amb la publicació de la primera moneda oficial amb la cara de la princesa Elionor. D’aquesta manera posaven en circulació una moneda commemorativa de la seva primera visita oficial a Astúries. Costava 30 €, però no se’n va parlar moltíssim per això… sinó perquè el perfil de l’hereva dels Borbons en metall no s’assemblava en res al de debò. 

 

Moneda oficial princesa Elionor i Felip
Moneda oficial princesa Elionor i Felip | Fábrica Nacional de Moneda y Timbre

 

Se’n van derivar mil i una bromes a Twitter, amb usuaris buscant els semblants més divertits al retrat de la moneda de col·leccionista. Doncs bé, avui tornen a arriscar-se amb una moneda de la família reial. En aquesta última ocasió, han emès unes quantes medalles que tampoc seran de curs legal, però que han cridat molt l’atenció.

 

Família reial
Família reial | Europa Press

 

 

Ha estat amb motiu del 50è aniversari del rei Felip que han volgut commemorar el seu paper dins de la monarquia espanyola. Com? Creant una moneda especial amb els moments històrics més importants del monarca. La col·lecció consta de models i preus ben diferents. Les més barates valen 10 € i poden ser nostres per 55 €, un modest preu pel qual podem fer-nos amb una peça amb un retrat del Rei jurant la constitució amb 18 anys, com abanderat espanyol a la Barcelona olímpica del 1992 o el dia de la boda amb Letícia. 

 

Monedes família reial
Monedes família reial | Fábrica Nacional de Moneda y Timbre

 

Moneda família reial
Moneda família reial | Fábrica Nacional de Moneda y Timbre

 

 

També n’han fet dues de més familiars, una de Felip VI amb Elionor, i una altra de tota la família. És la primera de la reina Letícia i la infanta Sofia, que apareixen ben somrients. El resultat? Encara més bromes. I és que ara qui no ha quedat gens similar és la filla petita dels Reis. El retrat de la nena no s’assembla gaire a ella, especialment en la forma de la cara. L’han representat amb una cara molt rodona i massa galtes, quan en realitat té unes faccions bastants angulars i allargades… 

 

 

Princesa Elionor i infanta Sofia
Princesa Elionor i infanta Sofia | Europa Press

 

Sembla que no encerten… Serà la següent col·lecció més aplaudida?

 

  

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa