Preocupació per Tamara Gorro: “Em tremola el pols i no estic bé”

Tamara Gorro és una de les influencers més actives i transparents d’Instagram. La presentadora congrega una legió de fans molt fidels que segueixen el seu dia a dia amb molta curiositat i expectació. Ella ho explica tot, raó per la qual sempre preocupa quan desapareix sense donar explicacions. Feia quatre dies que Tamara no publicava res, un silenci que venia precedit d’una publicació que ha angoixat a més d’un: “Permeteu-me un descans, família virtual”. Des de llavors, res més, ni tan sols una mínima explicació. Eren molts els seguidors que manifestaven públicament el seu malestar i la seva preocupació, també en missatges privats cap a ella.

Ha estat tan gran l’allau de comentaris, que Tamara s’ha vist forçada a gravar un parell de vídeos en els que intenta tranquil·litzar la seva comunitat: “D’acord, he de gravar aquests vídeos perquè no puc més. Sento que la càmera tremoli, però em tremola molt el pols. Sí, estic desconnectada. Ara bé, segueixo llegint els vostres missatges i per això he vist una preocupació extrema cap a mi. Ho entenc, entenc que jo sempre estic pendent de vosaltres i, de sobte, he desaparegut. Considero que no és necessari tenir-vos en suspens i per això vull deixar clar que a mi no em passa res greu. Evidentment no estic bé i això és per uns temes que us explicaré jo mateixa. Abans, però, han de passar certes coses i quan passi tot això, tornaré amb força i energia. Si us plau, tranquil·litat. No passa res greu. Us ho explicaré i tornaré aviat”.

Unes explicacions vagues que no han convençut els seus seguidors, que tampoc no poden comentar l’últim post de la influencer perquè ha restringit els comentaris. Ara només els queda esperar a què ella es recuperi i pugui explicar què és el que ha passat, però la preocupació segueix ben present també a altres xarxes socials com Twitter. Amb els fans expectants i angoixats, Tamara opta per intentar desconnectar en un moment que sembla complicat per a ella. Són moltes les especulacions que s’han generat al seu voltant, però ella no ha volgut dir res per no motivar-les encara més.

Comentaris

    ave-maría Octubre 19, 2021 | 12:27
    Nena : lo primer que has de fer és anar al metge. Potser es un consell de poca transcendència, però potser hi ho fessin tots aquests que surten a plorar a la tele hi trobarien un arreglo.

Nou comentari