El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Tamara Gorro explica per primer cop per què la van acomiadar de Telecinco
  • CA

Tamara Gorro va aconseguir un lloc destacable a Telecinco, el que li omplia les butxaques i l’envoltava d’expectació mediàtica. S’ha convertit en un personatge gràcies a les seves col·laboracions a diversos programes, encara que últimament es parla d’ella per la seva faceta d’influencer. Simpàtica, divertida i amb molt de caràcter, no es talla ni un pèl. A l’últim vídeo que ha publicat a Youtube ho evidencia, de fet, en explicar per primer cop per què la van fer fora de la cadena.

Va ser tronista de ‘Mujeres y Hombres y Viceversa’, un paper del qual se’n penedeix: “No tornaria ni boja a aquella èpica. Estava fora de polleguera, li feia la vida impossible a tothom… no podia ser. No pel programa, és que jo era un gra al cul i allò era molt incòmode per a qualsevol”. 

Cobrava molts diners, per això, un caixet que ha anat baixant: “Abans es cobrava moltíssims diners a televisió. Per sort sempre he tingut bon cap i gràcies a això vaig poder crear les meves empreses i comprar-me la casa i el cotxe. I és que potser podies arribar a cobrar 800 € per programa. Ara no arriba a 200 €, però segueixo pensant que és una santa passada”. 

Però què va passar? Per què va ser acomiadada de ‘Enemigos íntimos’? “Jo no tenia cap experiència. La directora del programa es va fixar en mi i em va donar l’oportunitat, encara que jo no tenia cap experiència. Jo deia tot el que em passava pel cap. Però el problema va venir per l’orellera, perquè jo estava presentant mentre em parlaven tota l’estona. Has de tenir la capacitat de seguir parlant mentre escoltes les indicacions que et donen. No era capaç i em posava molt nerviosa. Un dia estava parlant mentre la directora no parava de parlar-me per l’orellera, em vaig quedar en blanc, em vaig posar histèrica i vaig cridar “m’estàs atabalant” a la meva directora. Just després m’acomiadaven. Ja havia fet unes quantes abans, per això. Si m’equivocava a cada entrevista i, a més a més, li planto cara a la meva cap…”. 

El seu marit va fitxar per un equip de Rússia, el que va fer que ella es mudés amb ell allà. El problema? Que no va poder continuar amb la seva feina a la televisió espanyola encara que ho va intentar: “Costava més portar-me a plató que pagar-me i va arribar un moment en el qual jo treballava gratis. Les productores em pagaven els bitllets, que eren molt cars, i jo em quedava sense sou. Entre les escales, el canvi d’horari, el naixement de la meva filla… Vaig haver de deixar-ho”. Una sinceritat que ha tornat a fer les delícies dels seus seguidors.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa