El Món
Tamara Gorro, molt abatuda en un vídeo punyent: “Estic malalta”

La separació de Tamara Gorro i Ezequiel Garay ha sorprès molt els seus seguidors, que estaven convençuts que durarien junts molts més anys. La influencer travessa un moment molt complicat psicològicament parlant, al que ara se suma una ruptura inesperada que l’ha acabat de trencar. Molts es pregunten què haurà passat entre ells per prendre una decisió tan dràstica, el que ha donat ales a alguns detractors per acusar directament el futbolista de ser el causant de la ruptura, d’haver-li estat infidel i d’haver passat de la família “perquè només li interessa jugar a la Play Station”.

Ella, completament trencada, ha decidit entrar en directe a Viva la vida per defensar l’ex de les acusacions d’un presumpte amic de la parella: “Respecto la feina que feu en els mitjans de comunicació, però no veig just que compartiu mentides. Si us plau, estic malalta. Tot el que heu dit és mentida. Nosaltres som molt familiars i no vull que la gent s’aprofiti d’aquesta situació per guanyar diners. Necessito cuidar la meva salut mental i demano, si us plau, que ens deixeu en pau”.

Poc després es mostrava devastada en el seu perfil a Instagram, en el que compartia uns vídeos que la mostrava plorant sense consol i molt nerviosa: “Prou ja. No puc més. Estic malalta i m’està costant molt tot. Continuaré atenent als mitjans, no jutjaré ni malmetré. El que no vull és que gent s’aprofiti per mentir i deixar malament l’Ezequiel. No ho toleraré. No puc més. Intento sortir d’aquest pou, però és impossible amb gent així. Crec que sóc una persona normal i dic tot tal com ho penso, però no puc més”.

Tamara Gorro suplica que la deixin en pau entre llàgrimes / Instagram

La situació és molt complicada per a Tamara Gorro, que continua reconeixent que li agradaria que aquesta separació fos temporal perquè continua estimant el pare dels seus fills. De moment han optat per donar-se un temps i veure si poden superar aquesta crisi o si, finalment, opten per prendre camins diferents de manera indefinida.

Nou comentari

Comparteix