El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Tamara Gorro, operada d’urgència: “Ha de fer repòs absolut”
  • CA

Tamara Gorro ha acostumat els seguidors a publicar cada matí un vídeo en el qual explica quins plans té per a aquell dia. La col·laboradora de televisió ha aconseguit una autèntica legió de fans amb els quals parla diàriament. Transparent i simpàtica, no es talla ni un pèl a l’hora de comentar absolutament tots els aspectes de la seva vida quotidiana. És per això que ha estranyat molt que faltés a la seva cita i que no digués res en les últimes 24 hores. Els missatges de preocupació s’han multiplicat ràpidament, el que ha forçat el seu marit a explicar què estava passant.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

¡VAMOS FAMILIA VIRTUAL, QUE SE NOTE QUE ES VIERNES! #mamamolona #gorroreels #viernes #reels #?

Una publicación compartida de Tamara Gorro (@tamara_gorro) el

 

“Us escric en nom de la meva dona davant de la quantitat de missatges que estem rebent. Tamara ha hagut de ser intervinguda quirúrgicament. Ella es troba bé, però seguint la recomanació del doctor, estarà en absolut repòs durant uns dies. No dubtin que com sempre, Tamara us ho explicarà tot en primera persona”, resa el comunicat.

No han donat més detalls sobre la causa de la seva operació d’urgència, de la qual no havien donat cap pista. És per això que les especulacions han començat ràpidament, així com les desenes de missatges d’ànims que han omplert el seu Instagram.

 

 

Aquest no està sent un any fàcil per a Tamara, que va tenir el marit en llit unes quantes setmanes, amb coronavirus a la família i el seu fill petit ingressat per una pneumònia abans de ser operat de l’ull. Caldrà esperar a la seva recuperació per tenir més informació sobre què li ha passat. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa