Tamara Gorro reapareix per parlar del seu problema de salut

Tamara Gorro revelava fa uns dies que ha estat desconnectada de la xarxa per un problema de salut. Els seus seguidors s’alarmaven de seguida, fins que ella reapareixia i confessava que es tracta d’un problema de salut mental. La influencer assegura que està conscienciada per aportar el seu granet de sorra en la lluita per visibilitzar la importància de cuidar la nostra ment, el que ella ha començat a fer de la mà d’una psiquiatra que li ha receptat medicació una mica forta que li provoca que se li travi la llengua: “Jo em puc permetre pagar l’ajuda d’una terapeuta, però hi ha gent que també s’adona que té un problema i on està l’ajuda si no tenen diners? És una cosa que no se’ns pot passar per alt. Jo ara estic malalta, però puc trucar a un metge i pago les meves sessions. El problema és que aquell que no pot pagar-les, doncs s’aguanta i continua amb la malaltia que tingui. Hi ha molta gent que necessita els 50 euros de la sessió per viure. Ells també necessiten ajuda i no els podem deixar de banda“.

És per això que ha decidit aprofitar la seva visibilitat a la xara per obrir un petit canal en el que donarà testimoni del seu procés de recuperació i en el que recollirà testimonis reals de persones que pateixen alguna mena de trastorn mental: “Tornem a Instagram amb un toc diferent, dels propis protagonistes de les històries que us mostren l’angoixa que estan vivint i el que necessiten. Us tinc agafats de la mà i estic aquí per a tot el que necessiteu”.

Tamara Gorro se sincera en un vídeo a Instagram

En el seu cas, reconeix que el problema ha estat anar acumulant un problema rere un altre i no fer-ne res al respecte: “Totes les pedres s’han ajuntat i han fet que caigui. Ara li estic trobant sentit amb l’ajuda de la meva terapeuta i la meva psiquiatra. No em fa cap vergonya compartir el que estic compartint perquè crec que tots estem en moments molt delicats, el que passa és que, per desgràcia, alguns no s’adonen que estan malament i altres ens n’adonem tard”.

Nou comentari