El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Tamara Gorro se sincera sobre els problemes de fertilitat: “Vaig viure un malson, els pitjors anys de la meva vida”
  • CA

Tamara Gorro i el seu marit Ezequiel Garay van intentar ser pares durant més de tres anys, una lluita difícil que va causar molts problemes en la presentadora de Telecinco. Finalment van decidir confiar en la gestació subrogada i van marxar a Los Angeles per poder tenir la seva filla Shaila. Dos anys després, la influencer aconseguia quedar-se embarassada per reproducció assistida i tenien el seu segon fill. Els problemes de fertilitat preocupen a moltes dones, del que és conscient Tamara. I és per això que ha compartit una xerrada amb un expert en psicologia de la fertilitat per poder ajudar les seves seguidores.

“El desig de ser mare i no poder… Aquest procés dur el vaig viure en primera persona i sé com és de complicat“, escriu Tamara. En el podcast s’ha sincerat sobre la seva experiència i ha reconegut que va ser “un autèntic malson”. En el vídeo se la pot veure fent un petó a la panxa de la dona que va gestar la seva filla: “Just abans d’aquestes imatges vaig viure els pitjors anys de la meva vida. Jo em vaig ajudar sola… Però ho vaig passar molt malament i allò va passar factura a la meva família”.

“Vaig veure plorar el meu marit i em vaig adonar que ell també ho estava passant molt malament. Em vaig sentir culpable i va ser llavors quan vaig decidir que no el faria patir més. La gent ens preguntava sobre el tema i allò ens aclaparava moltíssim. Vaig posar-me en mans d’una psicòloga perquè no sabia que existia la figura d’un psicòleg especialitzat en aquest tema de no poder tenir fills. Us asseguro que hauria estat la primera en demanar ajuda”, relata.

Els comentaris de la gent no ajudaven: “Això és un problema que afecta la parella, ni l’esperma de l’home ni l’òvul de la dona. Hem de parlar d’aquest tema amb normalitat. Hi ha moltes persones que fan servir la reproducció assistida per formar una família, però crec que encara és una mica tabú. Conec persones molt conegudes que han tingut els seus fills així i ho neguen públicament. D’aquesta manera no ajuden a la resta de persones que tenen aquest problema. Perquè el problema no és tenir un fill per reproducció assistida, és tot el que pateix la parella durant el procés”.

Una xerrada que aprofita per demanar més ajudes a les famílies que necessitin recórrer a la inseminació artificial: “Espero que la seguretat social doni una treva a les persones que no poden formar una família de manera natural. Si no tens diners no pots accedir a una clínica privada i et quedes sense opcions de tenir una família”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa