El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Tamara Gorro explica com estan vivint el contagi del seu marit
  • CA

Tamara Gorro va fer-se un lloc a televisió gràcies a ‘Mujeres y Hombres y Viceversa’. Amb un caràcter fort i molta facilitat de paraula, ha participat en diversos programes del cor fins a crear un canal a Youtube amb molta repercussió. La col·laboradora afronta ara un moment molt complicat, però, ja que el seu marit ha donat positiu en la prova de coronavirus.

Ezequiel Garay, futbolista del València, s’ha contagiat i està aïllat de la resta de la família per precaució. La influencer ha volgut explicar com es troben i quines mesures estan prenent en aquesta crisi en un vídeo: “Estem bé, però suposo que jo també estaré infectada perquè estic en contacte directe amb ell. Em trobo bé i no tinc símptomes. És per això que no em vull tornar boja demanant que em facin la prova, no s’ha de col·lapsar el sistema i s’ha de deixar prioritat a la gent que sí que ho necessita”. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

NUESTRA SITUACIÓN ACTUAL. #mamanolona #quedateencasa #?

Una publicación compartida de Tamara Gorro (@tamara_gorro) el

“He reunit la meva família en una casa i els meus avis estan en una altra casa. Ezequiel està aïllat i estem seguint tots els passos recomanats per les autoritats sanitàries”, prossegueix.

Demana que tothom mantingui la calma i faci cas al que diuen les autoritats sanitàries: “Tranquil·litat. Podrem amb el coronavirus perquè junts podem”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa