El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Tamara Gorro i Ezequiel, 7 milions d’euros més rics gràcies a un negoci nou
  • CA

Tamara Gorro i el futbolista Ezequiel Garay formen un dels matrimonis més estimats d’Instagram. La presentadora ho comparteix absolutament tot de la seva vida, el que la converteix en una de les infuencers més transparents de la xarxa. L’última notícia sobre ells? Que el marit ha iniciat un negoci nou que omplirà les seves butxaques. Va ser el passat mes de juliol quan el jugador decidia retirar-se i deixar el futbol. Molts es preguntaven què faria a partir d’ara, una qüestió que ha respost ell mateix: ha volgut renovar-se i provar sort en un món completament nou. Quin? Els negocis immobiliaris. Ezequiel Garay ha creat una promotora de luxe que acaba de signar la seva primera venda a València, la d’urna promoció de 15 cases que costen més de 500.000 € cadascuna. Això es tradueix en un total de 7,5 milions d’euros que ajudaran moltíssim a l’empresa en la que consten tots dos com a administradors. La revista Semana informa que van ampliar el capital fa poques setmanes, una altra prova que, de moment, el negoci funciona.

La presentadora ha compartit el projecte i ha felicitat públicament al seu marit, de qui no pot sentir-se més orgullosa: “Nova aventura en la que fa molt de temps que hi treballes, sobretot somiant-hi molt il·lusionat. L’empresa te l’has guanyada tu, amb el teu esforç i el sacrifici de tota una vida lluitant. Estem molt orgullosos de tu, papa”, escriu en un text que acompanya d’una fotografia amb Ezequiel i els dos fills que tenen en comú.

La parella hauria invertit bona part dels seus estalvis en la creació d’aquesta promotora, un negoci immobiliari que inicien amb moltíssima il·lusió tres anys després de la creació de la societat. Ara que Ezequiel s’ha retirat del futbol, podrà dedicar tots els seus esforços en fer créixer un projecte que els pot fer encara més rics. De moment tots dos asseguren tenir moltes idees i cases noves en el catàleg, el que es disposen a fer créixer encara més en els pròxims mesos.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa