Tamara Gorro, confinada: “No veig els meus fills i tinc pànic pels avis”

Tamara Gorro i el seu marit, Ezequiel Garay, estan en quarantena després del positiu del futbolista en coronavirus. Una situació complicada perquè han hagut de separar-se dels seus fills per evitar un possible contagi: “Fa dues setmanes que no veig els meus fills i probablement em quedi molt de temps. Podria cometre la bogeria d’agafar el cotxe i anar amb ells. Però no ho faré perquè que jo surti al carrer potser implica que algú mor, per culpa de la meva irresponsabilitat. Hi ha gent que s’està morint sola i la família no es pot acomiadar. Estic convençuda que prenem la decisió encertada en allunyar els fills de tot allò dolent que està succeint”.

La col·laboradora s’ha sincerat a Instagram, un escenari que ha aprofitat per mostrar-se transparent i compartir amb els seguidors quines són les seves principals preocupacions: “Els meus avis… Formen part del grup de risc. Jo sóc una noia molt positiva, moltíssim, però és que és molt fort el que estem vivint. Som l’hòstia, així ho penso i ho dic. En aquests moments és quan vertaderament es nota si estem units o no. El virus s’està emportant vides per endavant, joder. Tinc vertader pànic pels meus avis. Pateixo veient les notícies, la gent mor i mor. De debò hi ha persones que no són conscients d’aquesta situació? De veritat?”. 

Tamara Gorro    Instagram

Tamara Gorro / Instagram

“Jo parlo amb els meus avis cada dia. Quan tossen m’entra pànic… Tinc por que hagin d’anar a l’hospital i que jo no pugui acompanyar-los. Siguem conscients de tot això, joder. Si us plau, segurament tu ets immune però el del costat no ho és. Hem d’estar junts. Tot això està sent molt fotut, per a uns més que per als altres, però tots tenim por”.

Una súplica sincera que ha volgut compartir des de l’espai que li ofereix Instagram.

 

Nou comentari