Tamara Gorro, destrossada amb l’ingrés de l’àvia: “No sabíem res d’ella”

Tamara Gorro està vivint un 2020 molt difícil. A la crisi del coronavirus se li ha de sumar l’operació del seu marit i una malaltia del seu fill, que va haver d’ingressar a l’hospital. Va estar separada dels seus fills pràcticament dos mesos en haver donat positiu a la Covid-19, un malson que ha acabat just quan ha rebut una nova mala notícia: l’ingrés hospitalari de la seva àvia.

La col·laboradora de televisió està molt unida a la seva àvia, que ara la fa patir en haver hagut d’ingressar d’urgència. En principi no té res a veure amb el coronavirus, encara que ha explicat que li faran la prova per si de cas. Visiblement trista i preocupada, Tamara ha explicat als seus seguidors que ha passat una nit horrorosa perquè no sabia com estava la seva àvia perquè els metges no els hi deien res.

Tamara Gorro   Europa Press

Tamara Gorro / Europa Press

“Tota l’alegria i felicitat que sentia es van anar a la m… en un segon quan em van dir que l’havien hagut d’ingressar. Quina incertesa… No duia el telèfon a sobre, així que no sabia com estava. No sabíem res d’ella, no ens deixaven passar, no teníem informació…”, explicava molt emocionada.

“I de nou toca agafar impuls per enderrocar un altre obstacle. Iaia, l’única diferència és que no podràs tenir-nos 24 hores al teu costat, però comptes amb una cosa màgica, el personal sanitari, que faran que tot acabi aviat, amor. I tu, el meu avi bonic, pots estar molt tranquil perquè més aviat del que creus estareu un altre cop junts barallant-vos per què veure a la televisió. No ho negaré, estic trista, però per desgràcia és el que ens ha tocat viure en aquest moment com a moltes altres persones. Però no perdem el somriure”, escrivia. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Y de nuevo toca coger impulso, para derribar otro obstáculo. Esta vez, ese ingrediente imprescindible del que tanto hablo se salió del cóctel, la salud. Pero quedan otros muchos que harán que todo vuelva a la coctelera de la felicidad: Unión, amor, fuerza y ganas. Yayita, la única diferencia es que no podrás tenernos veinticuatro horas a tu lado, pero cuentas con algo mágico, el personal sanitario, ellos harán que todo termine pronto mi amor… Y tú mi viejito lindo, puedes estar muy tranquilo porque más pronto de lo que crees, estaréis de nuevo juntos peleando por qué ver en la tele. Mientras tanto, tienes a dos pedazo de mujeres cuidándote. No lo voy a negar, estoy triste, pero por desgracia es lo que nos ha tocado vivir en este momento, al igual que otras muchas personas… pero vamos hacer eso que tanto nos gusta y funciona, no perdamos la sonrisa. Os amo con toda mi alma, sois mi vida entera y mi único deseo es abrazaros. #mamamolona #osamo #aportodasyaya #?

Una publicación compartida de Tamara Gorro (@tamara_gorro) el

Un any complicat que té moltes ganes que acabi: “Doncs sí, odio el 2020 amb totes les meves p… ganes. Perdó per l’expressió, però és el que sento. 2020, acaba ja”. Una súplica sincera a la qual molts seguidors han respost amb missatges d’ànims i estima. 

Nou comentari