TVE cancel·la el programa de cuina de Tamara Falcó

Males notícies per a la filla d'Isabel Preysler, que es queda sense un dels seus projectes a televisió

Tamara Falcó va descobrir la seva passió per la cuina gràcies a Masterchef Celebrity, el concurs de TVE en el que va participar l’any passat. El seu pas per les cuines de la cadena pública va ser tan fructífer que, de fet, va convertir-se en la guanyadora. Des de llavors ha volgut explotar aquesta nova afició, el que li va donar ales per acceptar la proposta de protagonitzar un programa de cuina propi.

Aquest estiu començava la primera temporada de Cocina al punto con Peña y Tamara a TVE. La filla d’Isabel Preysler apareixia preparant plats de tota mena acompanyada del xef Javier Peña. Junts formaven un curiós equip que no va acabar de convèncer l’audiència, que no ha acompanyat aquesta aposta.

Les baixes xifres de share no la desanimaven, però, i, de fet, el passat mes de setembre assegurava que signarien per a una nova temporada. No obstant això, sembla que no tornarem a veure el seu programa en antena. Quatre mesos després de l’estrena, la cadena ha decidit treure’l de la graella i emetre, en el seu lloc, un programa nou presentat per Jesús Cintora.

Javier Peña i Tamara Falcó   TVE

Javier Peña i Tamara Falcó / TVE

El xef s’ha acomiadat d’aquesta aventura a Instagram amb unes paraules molt tendres a la seva companya: “Tamara m’ha fet aprendre moltíssim i ja forma part d’aquelles persones que et fan creure en la vida”. 

Ella, mentrestant, afronta com pot aquesta mala notícia professional. De moment, això sí, continua com a col·laboradora en la tertúlia d’El Hormiguero

Nou comentari