Tamara Falcó sorprèn amb la resposta més sincera sobre la seva ideologia

Tamara Falcó està passejant-se per diferents mitjans de comunicació per promocionar el seu últim llibre, Las recetas de casa de mi madre. La filla d’Isabel Preysler reconeix que les receptes no són de la mare, tenint en compte que a la socialité “li horroritza la cuina i l’olor de fregit“, sinó de l’àvia. Ara bé, destaca que tothom diu que anar a dinar a casa de Preysler és sinònim de menjar bé: “És la millor amfitriona que conec”. Tamara s’ha apropat al públic gràcies a la seva participació a Masterchef, que li ha permès mostrar la seva cara més divertida. En una entrevista a El Mundo, denuncia estar envoltada de prejudicis: “Jesús diu que serem jutjats de la mateixa manera que jutgem”, diu tot fent referència a la seva vena més catòlica.

Li han tornat a preguntar sobre la seva ideologia i han aconseguit la seva resposta més sincera: “Sempre he votat segons la meva consciència. No m’encanta la política perquè crec que és complicada. Hi ha coses dels partits d’esquerres que m’agraden i coses de la dreta amb les que estic d’acord. Estic d’acord amb què hem de trobar l’equilibri de fer una política social d’esquerres i una política econòmica de dretes. Jo sé que sóc molt privilegiada perquè mai no m’ha faltat de res. Ara bé, les coses materials no són males. El que has de fer és tenir les idees en ordre i no obsessionar-te amb elles”.

L’expectació mediàtica l’ha envoltat des que és petita, tenint en compte la família en la que va néixer. Hi està més que acostumada, però no sempre és fàcil: “Entenc que tots tenim la nostra creu i a mi m’ha tocat aquesta, la de sortir als mitjans, estar en boca de tothom i que la gent opini sobre mi. No és una creu agradable, però a altres persones els hi toca una malaltia mortal. M’he sentit una joguina trencada moltes vegades, no existeix la vida perfecta i la meva tampoc no ha estat. Evidentment, sóc una nena pija. No faig fàstics a aquesta imatge de mi perquè ho sóc. Això sí, sóc moltes més coses”.

Tamara Falcó a 'El Hormiguero' - Antena 3
Tamara Falcó a El Hormiguero / Antena 3

Tamara Falcó reconeix que ha acudit a teràpia diverses vegades i que va ajudar-la moltíssim. Un dels moments més complicats el va viure quan va engreixar-se molt en poc temps: “Vaig tenir un problema de tiroides, vaig engreixar-me molt i després ho vaig perdre tot. A la gent li interessava molt, encara que per mi simplement es tractava d’un moment de creixement personal. M’aconsellaven que explotés ser una gordibuena i no vaig voler perquè jo no estava sana, en aquell moment”.

Nou comentari