El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Tamara Falcó i Nuria Roca rememoren els seus anys als Estats Units
  • CA

Tamara Falcó i Nuria Roca han sorprès els teleespectadors d’El Hormiguero en rememorar anècdotes molt divertides sobres les seves graduacions. En el cas de la filla d’Isabel Preysler, ha destacat que es va graduar als Estats Units ja que vivia allà quan estudiava: “He de dir que jo sóc molt proamericana, encara que aquí estigui mal vist. Guardo molt bon record dels meus anys allà, són molt bones persones”.

Com va ser la seva festa de graduació? “On jo estudiava no es feia una gran festa. No m’ho podia creure, jo esperava una gran festa com les que es veuen a les pel·lícules. No em donava la gana, així que vaig organitzar-la jo. Va haver d’arribar l’espanyola per muntar la festa de graduació. Al final tot va sortir molt bé”, reconeixia. Durant la seva estada en el país nord-americà, però, van viure l’atemptat del 11-S: “Quan vaig aterrar a Chicago acabaven de tirar la primera torra. Recordo que estava recollint la maleta quan van tirar la segona”. 

Tamara Falcó a El Hormiguero / Antena 3

La seva companya de tertúlia, Nuria Roca, també ha volgut explicar la seva experiència als Estats Units. De fet, ha estat Pablo Motos qui l’ha motivat a fer-ho en ensenyar una foto que tenia d’ella durant aquella època: “És una festa de graduació, sí. La veritat és que em vaig engreixar 12 kg mentre vivia allà… Només bevia llet amb xocolata i no vaig tastar ni una peça de fruita o verdura”.

Nuria Roca recorda la seva època als Estats Units / Antena 3

“Aquesta festa no era la meva graduació, per això, jo encara no estava a l’últim any. Ara bé, vaig conèixer un noi que em va convidar i em va posar la polsera i tot”, ha explicat entre riures. 

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa