Tamara Falcó: “Encara no sóc Marquesa, fins que ho decideixi el Rei”

Tamara Falcó acaba d’emprendre una nova aventura. I és que la filla d’Isabel Preysler es llança de ple al món dels fogons, i després de guanyar “Masterchef Celebrity”, ara estrena a TVE “Cuina al punt amb Peña i Tamara”, amb el xef Javier Peña.

Durant la roda de premsa virtual amb la qual Tamara ha presentat el seu nou projecte, la germana d’Enrique Iglesias es va mostrar d’allò més espontània i va fer somriure els que l’escoltaven una vegada més amb les seves ocurrències: “Al principi no em sentia còmoda preguntant-li perquè ell és el xef i jo estava com a ‘pinche’, però després vaig agafar corredissa i tenim formes diferents de cuinar. Jo sóc com molt minimalista. Ell ho anomena ‘cuqui'”.

Tamara, divertida, ha assegurat que a mesura que van avançar els enregistraments del programa es va sentir molt més còmoda en la cuina: “Em vaig anar armant de valentia, i el director em deia bé, bé, fot-li més canya”. Per això, confessa que les receptes amb les quals ens sorprendrà “són molt instagrameables, molt modernes, però fàcils”.

La filla del Marquès de Griñón, nova propietària del títol nobiliari al qual més afecte li tenia el seu pare, Carlos Falcó, després que aquest així ho deixés explícit en el seu testament, ha evitat parlar de temes personals. Molt sincera, alhora que ocurrent, ha assegurat que “encara no sóc Marquesa, fins que ho decideixi el Rei”.

Nou comentari