El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Tamara Falcó dona detalls desconeguts de la mort del pare
  • CA

Isabel Preysler va casar-se amb Carlos Falcó el 1980 i l’any següent van ser pares de la petita Tamara, que ara ha heretat el títol de marquesa de Griñón. La mort del pare l’ha convertit en aristòcrata, tot i que ella assegura que no es fa a la idea encara. N’ha parlat a TVE en un programa especial de Lazos de sangre que centren en analitzar la figura de l’empresari i la seva relació amb Isabel i Tamara. Carlos Falcó va morir el març del 2020, víctima del coronavirus. Isabel Preysler només ha tingut bones paraules cap a ella, amb qui va estar casada poc temps perquè va enamorar-se de Miguel Boyer: “La ruptura amb Carlos Falcó va arribar en una temporada difícil, especialment al principi. Quan va passar una mica més de temps, vam passar a ser bons amics i això sempre li agrairé. Jo vaig fer el pas de trencar la relació, però havíem de veure’ns i parlar-ho. Carlos, que era un gran senyor, ho va fer molt fàcil. Sempre va ser molt bo amb els meus fills i fins i tot Julio Iglesias li va reconèixer en una festa en la que es van trobar”.

Tamara Falcó també ha parlat sobre el seu pare i, més concretament, sobre el divorci: “La meva mare se sentia culpable per haver-lo deixat, ho va passar molt malament. Ella diu que si no s’hagués enamorat del meu tiet Miguel, no hauria trencat el matrimoni perquè estava bé. La meva mare es va enamorar bojament del meu tiet”.

La col·laboradora d’El Hormiguero estava molt unida al pare, a qui adorava: “Quina sort haver tingut un pare tan bo. El trobo tant a faltar, perquè ha estat tan bo, tan especial i tan tendre… És un regal que m’ha donat ell i em sento molt privilegiada. En un futur m’agradaria parlar als meus fills del seu avi i dir-los que era un gran senyor”. La mort del pare va ser dolorosa per a ella, especialment perquè va arribar al començament de la part més dura de la pandèmia: “El meu germà va trucar a una ambulància i van portar-lo a l’hospital. Va ser quan va arribar que va començar a espantar-se… Ell ens enviava missatges molt optimistes, però cada cop que parlàvem amb ell notàvem que anava perdent més la respiració i que li costava acabar les frases. Va ser tot molt ràpid… Va entrar a l’UCI i jo allà ja sabia que no respondria”, ha explicat sense poder evitar emocionar-se.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa